• 瀏覽: 1,745
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-21 12:06 PM 發表

我識揸波有幾多鎊周薪呢
揸波隆胸呢行咁專業最少都十萬磅周薪喇

一定係假新聞,黃撚們千奇唔好信,我有個朋友嘅朋友,無學識移民去英國就撿垃圾都可以買樓過富裕生活,所以想移民過去嘅人就快手啦

美國佬歐洲佬最鐘意亞洲妹啦!依家連Asian都算色情字眼。咁多小天使,益嗮鬼佬。而馬路上最好搶劫的一定首選亞洲人。去到英國,只能說一句恭喜發財啦!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-21 11:24 AM 發表

多謝支持~
點解你仲嚮中國香港嘅?

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-2-21 12:59 PM 發表

佢轉咗軚 ??
條友轉條毛,不嬲都係扮曬中立

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-2-21 06:53 PM 發表
令我想起阿傑一家四口,佢話移民英國後不知過得幾好,英媒有無揾佢發表下
邊個阿傑?

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-21 10:51 PM 發表

邊個阿傑?
之前香討有人開帖講佢,係明報去年12月尾嘅一篇專訪,我唔想再揾返個帖出嚟喇,內容大意係話港人阿傑一家4口移居英國某地(如果無記錯,係雷丁) ,買了一輛電單車打算做送外賣工作,在英國租咗一個複式單位,有前後花園,子女又入讀英國的公學,生活環境好過香港好多喎

大陰蒂破了

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-21 10:55 AM 發表
金時講乜?你唔敢貼出嚟?怕更多人移居去英國嗎?
我只讀過扑扑齋都用google search到原有條link,
你讀過大學都唔識牙?
英文咁屎, 點成為真英國人?

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2021-2-22 07:10 AM 發表

我只讀過扑扑齋都用google search到原有條link,
你讀過大學都唔識牙?
英文咁屎, 點成為真英國人?
你識閪英文咩?見到英文字母就當係, 自己打J~

「逃」往英國,就一定會福佳架啦!
英國係要香港人正正經經申請移民,帶埋 d 錢過去,咁先至可以在英國發展,振興英國經濟家嘛!
「逃」喎,簽證費都話要分期,咁醫保呢?稅收呢?英國政府都要食飯架,係咪其他 BNO 肯夾錢照顧班「逃人」呀?

肯定係假新聞啦, 大陰國遍地黃金, 人人守望相助, 周街都係來佬貨, 只要高叫五大訴求, 可以眾籌, 又可以享受自由.

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-21 10:41 PM 發表
一定係假新聞,黃撚們千奇唔好信,我有個朋友嘅朋友,無學識移民去英國就撿垃圾都可以買樓過富裕生活,所以想移民過去嘅人就快手啦
我刀識幾個...........

外賣專才周薪1500磅,住大屋,花園養番狗,黃狗仔

玩女又易

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-22 10:58 AM 發表

你識閪英文咩?見到英文字母就當係, 自己打J~
你咁嬲, 重未搜尋到FT條link牙?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]