• 瀏覽: 13,943
  • 回覆: 274
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-21 08:35 AM 發表
做完衰野
市民出黎嘈
之後就射鳩市民
呢D地方不能住
美國也一樣喎

但你又鍾意美國

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-2-21 08:47 AM 發表
美國成日都有警察射殺平民,都冇人關心,啲人權組織屁都冇放一個
人權組織不嬲係美國入侵別國, 外圍打手組織, funded by CIA

敘利亞叫white helmet 作文話政府放毒, 美軍又有理由唔走

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-21 08:36 AM 發表
係軍方放火, 定係黑暴火魔隊掟氣油彈縱火, 查清楚好喎!!!???
點都入唔聽老美話那邊數

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-21 08:49 AM 發表
又要製造 烏克蘭2。0🤔🤔
今次已跟足劇本!等變天了!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-21 08:52 AM 發表

美國市民有槍可以還拖 會比較好D
所以英國 台灣比較適合人住
你確定你是人嗎?

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-2-21 08:47 AM 發表
美國成日都有警察射殺平民,都冇人關心,啲人權組織屁都冇放一個
緬甸嚮美國睇齊

死曱甴仲唔死出黎鳩叫緬甸黑警死全家?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kenyu4190 於 2021-2-21 08:53 AM 發表

今次已跟足劇本!等變天了!
希望和平🙏🙏

其實而家啲傳媒報導有幾多係作就幾多係真,最近呢一年睇美國同香港嘅毒媒嘅報導就知道九成九都係假嘅?所以唔好信太多。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-21 08:37 AM 發表

01 張相咪影到持槍向人囉
張相只影到持槍, 冇影到向乜, 造謠常用技兩就係影d唔影d, 例如影罐頭底, 但YC慣常係唔用腦傳咗先同信到十足

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-21 08:31 AM 發表
緬甸的反對政變示威持續,繼第二大城市曼德勒警方在2月20日鎮壓示威,造成最少兩死之後,最大城市仰光市在同日深夜亦傳出有警察開槍射殺抗命公民的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210221/440062447961772032718356.jpeg/_eRbbahIjZoxEOzpwrEePH4e28mgd-67fUloZX1JaGU

...
平民定暴民?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-21 08:56 AM 發表

起碼可以講出黎 無被滅聲
講啲咩出嚟啊?搬龍門?612,71,713,714⋯⋯正常人就俾人滅聲啦!敢唔敢講事實真相出嚟啊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]