• 瀏覽: 4,191
  • 回覆: 15
+7
印媒報道了中國放出邊境衝突視頻的事,日本網友的反應如下 ​​​​

日笨唔打鍋甘嘅,始終唔知死字點寫。阿三亦一樣。呆灣而家仲牙斬斬,針唔拮到肉就唔知痛。

這與日本人有什麼關係?
另外,留言的時間為什麼不是順序,是經過你的剪貼?

日本8成人對中國反感不是假的,只係中國人熱臉去貼冷屁股

民主社會,政客為咗選票,一定會挑動仇恨,刻意抹黑來出位,影響一代人走向墮落

日文不懂難與置平,日本在釣魚臺如有出手,中國就要雷庭掃穴般之力打擊它以雪百年恥辱。

若果日本像印度一樣要找死,中國可以「如法炮製」。

引用:
原帖由 starr 於 2021-2-21 09:31 AM 發表
日本8成人對中國反感不是假的,只係中國人熱臉去貼冷屁股
中國白癡太多
日本大使館的 公關做的太好

給的錢多
微博太多 誇日本的 軟文了

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-2-21 01:46 PM 發表

中國白癡太多
日本大使館的 公關做的太好

給的錢多
微博太多 誇日本的 軟文了
很多中國品牌取代外國品牌,中國電影.食品.名牌.劇集.車.電話都大受歡迎,證明中國嘅軟實力已經提升,中國人多,漢奸.媚外嘅人好多,但愛國嘅人更多,你可以放心。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-2-21 06:21 PM 發表

很多中國品牌取代外國品牌,中國電影.食品.名牌.劇集.車.電話都大受歡迎,證明中國嘅軟實力已經提升,中國人多,漢奸.媚外嘅人好多,但愛國嘅人更多,你可以放心。
極小的比例在中國龐大總數之下
數量也是很龐大的

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-2-21 11:17 PM 發表

極小的比例在中國龐大總數之下
數量也是很龐大的
中國有大數據,又有實名制,極小數嘅人,不能造謠,不能籍反政府去增加支持度,也不能成立組織,根本不成氣候。

蘿蔔頭講乜春 打尻小日本鬼子

大陸肯定唔止死咁少人,印度死廿幾,大陸應該死幾百

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]