• 瀏覽: 23,214
  • 回覆: 235
+5
引用:
原帖由 team123456 於 2021-2-20 06:59 PM 發表
新冠肺炎爆發至今一直未能追查病毒源頭,之前世界衞生組織(WHO)派專家小組遠赴中國湖北武漢調查疫源,其後稱由武漢實驗室洩

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210220/photo/bkn-20210220134912023-0220_00952_001_01b.jpg?20210220165917

即係廢up當祕級,世衛去查完又唔信,個d所謂科家無去過 ...
威森丹赫爾僅指文章並非供科研界閲覽,亦承認沒有科學家根據支持。

人哋作科幻小說啫

引用:
原帖由 KWKF 於 2021-2-20 07:37 PM 發表

武漢源起病毒
倫敦變種病毒
大劑

屌 德國物理學家研究病毒等放香港專家袁國勇研究屎渠?

德國有物理學家......

依家d西狗幻想就以為係真

東方妓者下賤報導。

屌 德國物理學家研究病毒等於香港專家袁國勇研究屎渠。垃撚圾。

呢個世界總有0.1%既人唔信科學信神棍。香港例子有人去太子拜鐵閘。

使乜查啊,係人都知武漢肺炎響邊度來啦,的吹哨者都死哂,死人先守到秘密架嘛。

係囉,科學根據呢,有嘅唔該攞出嚟,唔好口水多過茶

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-20 07:06 PM 發表
「99.9%肯定」病毒源於武漢實驗室
物理學家講醫學, 就好似啲黃屍話自己有良知一樣好笑。。。

引用:
原帖由 急焦綠色小腸 於 2021-2-20 07:36 PM 發表
啱呀 嚟自華南海鮮市場丫嘛 🤣🤣🤣
係呢自你把臭口吖

束方記者信德國所謂物理學家講病毒?可憐可悲。

去紐約查吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]