• 瀏覽: 23,222
  • 回覆: 235
+5
無料既,要 Funding ,咪靠出位言論囉。有世界上有人啱聽就得。

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-20 07:20 PM 發表
我夠話100%係美國搞出黎啦
人在做天在看一定比天收

係英美特登放毒,我話嘅

德仆街法輪功科學家,正仆家剷。

引用:
原帖由 team123456 於 2021-2-20 06:59 PM 發表
新冠肺炎爆發至今一直未能追查病毒源頭,之前世界衞生組織(WHO)派專家小組遠赴中國湖北武漢調查疫源,其後稱由武漢實驗室洩

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210220/photo/bkn-20210220134912023-0220_00952_001_01b.jpg?20210220165917

即係廢up當祕級,世衛去查完又唔信,個d所謂科家無去過 ...
🤔告佢唔入...佢話99.9%不是100%

如結果是0.1%,咁都唔可以怪佢講假....

語言藝術高深莫測。

我100%肯定大家最好嘅反應係勿理呢個物理學家

黃畜話:0.1% 是鐵証了就是武漢實驗室出來的

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-20 07:06 PM 發表
「99.9%肯定」病毒源於武漢實驗室
最搞笑係,講出呢句話既專家,係一個物理學家,美國而家搵人做媒都亂咁搵。

講得好,尾國肺炎出自尾國

啱呀 嚟自華南海鮮市場丫嘛 🤣🤣🤣

屌 物理學家研究病毒?

所有中國問題專家都未去過中國

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-2-20 07:34 PM 發表

🤔告佢唔入...佢話99.9%不是100%

如結果是0.1%,咁都唔可以怪佢講假....

語言藝術高深莫測。
最緊要仆街黃甴開心

引用:
原帖由 team123456 於 2021-2-20 06:59 PM 發表
新冠肺炎爆發至今一直未能追查病毒源頭,之前世界衞生組織(WHO)派專家小組遠赴中國湖北武漢調查疫源,其後稱由武漢實驗室洩

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210220/photo/bkn-20210220134912023-0220_00952_001_01b.jpg?20210220165917

即係廢up當祕級,世衛去查完又唔信,個d所謂科家無去過 ...
武漢源起病毒
倫敦變種病毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]