• 瀏覽: 18,719
  • 回覆: 138
+11
《解放軍報》在周五(19日)報道中首次披露中印兩軍部隊,去年6月15日在拉達克有主權爭議的加勒萬河谷爆發流血衝突的細節,證實當時造成共有4名解........

一個以德報怨,一個以怨報德。孰正孰邪,當下立見。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/589670/中印衝突-印軍事後-丟下大量人員-官媒稱有善待包括醫療救治

其實, 今次咖哩軍係瘀爆到貼地,但佢地可用大話謊言獲勝,感覺中國的好人變成縱壞了咖哩國了

適時也應用體罰教訓下班死咖哩吧!
好似那些刁蠻公子,你越對佢忍讓,咪最終將自己變成奴才,

中國的好心勿濫用! 請三思,三獲遷就,跟著打鑊佢千足甘,佢先知中國讓佢!

印度佬講大話全球第二,比侵侵差小小。
有同印度人做過生意就會知

喺重慶播比班南亞睇

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-2-20 07:36 PM 發表
印度佬講大話全球第二,比侵侵差小小。
有同印度人做過生意就會知
印度IT乜7都話得... 以前試過有班印度佬嚟我哋公司做security乾收銀, 問都唔問就日光日白掃我哋個network掃到成個network停晒.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-20 06:40 PM 發表
《解放軍報》在周五(19日)報道中首次披露中印兩軍部隊,去年6月15日在拉達克有主權爭議的加勒萬河谷爆發流血衝突的細節,證實當時造成共有4名解........

一個以德報怨,一個以怨報德。孰正孰邪,當下立見。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/589670/中印衝突-印軍事後-丟下大量人員-官媒稱有善待包括醫療救治
同當日"娘仲痕"唔理班曱甴手足怒跑上的士走路有得揮

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-20 06:54 PM 發表
其實, 今次咖哩軍係瘀爆到貼地,但佢地可用大話謊言獲勝,感覺中國的好人變成縱壞了咖哩國了

適時也應用體罰教訓下班死咖哩吧!
好似那些刁蠻公子,你越對佢忍讓,咪最終將自己變成奴才,

中國的好心勿濫用! 請三思,三獲遷就,跟著打鑊佢千足甘,佢先知中國讓佢!
當今世上,只有美國霸權先會大動干戈。因為西方國家同美國有千絲萬縷嘅關系。但都係對弱國。
印度不能算係弱國。中印發生戰爭,並不能速戰速決。而且印度喺邊境衝突中並未能取得好處。損人一千、自損八百。就算只係自捐四百,為咗呢少少嘅而且只係受到騷擾嘅邊境,並不化算。只要維持現況就好。

阿三就是腦子 清奇

大陸又用呢一招。印度佬好快就會出嚟反駁。到時候,大陸就會放一套記錄片出嚟插啊三

應該播放醫治印軍俘虜的影片及訪問其心聲

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-2-20 08:49 PM 發表

當今世上,只有美國霸權先會大動干戈。因為西方國家同美國有千絲萬縷嘅關系。但都係對弱國。
印度不能算係弱國。中印發生戰爭,並不能速戰速決。而且印度喺邊境衝突中並未能取得好處。損人一千、自損八百。就算只係自捐四百,為咗呢少少嘅而且只係受到騷擾嘅邊境,並不化算。只要維持現況就好。
但始終, 適當的懲罰是必要的,

你的女傭下下遷 就, 你只會習慣是她的份內事,

中國遷就咖哩太耐就會令咖哩認為中國是懦弱怕咗佢地, 得個樣囉, 所以得閒咪攪中國囉....

事實, 咖哩真係每年都會攪中國, 是中國令咖哩習以為常!

就算無敵手, 都只限於先禮後兵, 唔係事事忍讓, 但中國對咖哩, 已過了禮讓的界線太多._

我都好禮讓我太太, 但佢過火, 我都會俾面色佢睇, 佢就會收火. 這樣先係正常

否則好似那硬膠仔咁, 那女友, 要佢玩SM, 佢又忍, 要佢結扎, 佢又忍, 忍忍吓只會發生燒佢隻蕉上法庭囉

希望中國三思!

將香港黃狗全部送去身毒,再取消佢地國籍。係就好哪~~

請過三次印度人做嘢,結論係 『幾平都唔要』!

用返老毛「人若犯我,我必犯人」對付呀三必定冇錯。要重重咁回應,等咖哩牢牢的記住!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]