• 瀏覽: 28,534
  • 回覆: 28
+3
引用:
原帖由 220 於 2021-2-20 08:09 PM 發表
關BioNtach咩事
打輝瑞面癱已自不幸中之大幸, 因為有得醫嘛,

但好多打完半個鐘內死, 第二日死, 一個星期, 66天後死喎

唔死算執到了

_

引用:
原帖由 guydan 於 2021-2-21 01:07 AM 發表
波姐也老了
小林志玲也不復當年
波多野32碎咋,香港不少OL都仲青春活力!

引用:
原帖由 125siuai 於 2021-2-21 02:07 AM 發表
太過靚女,靚過好多女明星,點解要比班渣男中出
真0既女神, 支持佢的大家當然係唔想佢俾人施暴囉,

可惜佢生錯在日本!

以色列13人接種輝瑞疫苗后出現面癱
有人症狀持續28小時
據海外網1月17日消息,據今日俄羅斯援引以色列Ynet新聞網稱,以色列衛生部指出,至少13人在接受美國輝瑞新冠疫苗注射后出現輕度面癱的情況。以色列官員認為,這類病例的數量可能還會增加。

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-2-21 03:10 AM 發表

已波多嘢姐姐嘅功力唔知作為我們這些普通人可唔可以抵抗她十分鐘呢?😑
頂唔到

傳。。。佢最底消費話收港幣50萬兩粒鐘喎!

就算肯做你生意,10分鐘都要收hkd46,667。,

我唔信你肯頂囉

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-2-21 09:19 AM 發表
如發生在國內留言肯定逆轉
班曱甴會空群而出抹黑中國疫苗都似.

而家發生在日本, 佢地邊敢出聲呢_

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-2-21 09:23 AM 發表

咁快引到你出嚟 咁咪即係一樣
輝瑞殺了成千人, 唔抹都黑啦!!!

2月18日的消息..

原來, 輝瑞疫苗今月14日到日本.

但..
日本主要依賴輝瑞疫苗,去年簽約1.4億份,但只能拿到4萬人份(1份2劑),輝瑞昨天又宣佈要提供給歐洲,亞洲的順序大幅落後。

連日本咁美9, 都被忽視, 怪不得, 輝瑞一到, 班權貴就偷偷去接種....其他370萬人醫護人員的疫苗現在還沒來,也還不知道何時能繼續開始打!其他65歲以上高齡者,說是期待4月能開始打,6月能打完,貨也還沒到手!

日本東奧吔蕉啦!!!!

看見美國新聞, 其實, 波多野又唔洗咁擔心,

FDA表示,4人出現症狀的時間介於3天到48天之間,皆在3周內恢復正常,

看來佢都只係停止俾日本麻甩姦, 最多唔超過三個星期啫!!!!

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-2-21 01:51 PM 發表
咁搞法,打完個波會唔會硬左架。🥴
好似偉哥咁, 以為係用來硬了心臟條命, 怎知更硬了下面喎_

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2021-2-21 12:23 PM 發表
咁早打了疫苗?

得4萬劑運到日本, 下一批都唔知幾時有, 連醫護都冇得打, 仲唔搶到阿媽都唔認得咩!!!_

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-21 04:42 PM 發表

中國毒疫苗 波多野結衣「先知」被讚爆

https://tw.appledaily.com/international/20180723/2JQREDTSAXC5YNNZFKEPKTKWQQ/

呢隻臭雞係咪打咗美帝假疫苗呢?
真不明那些網民要叫那些av女優做老師係玩乜膠,

睇咸片就睇啦!咁都叫佢做師,有毛病的

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-2-21 05:06 PM 發表
波多野結衣打輝瑞都打到面癱,你地唔係仲敢打輝瑞呀?
我反而想睇班黑醫護躝癱打輝瑞打到變真癱

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-2-21 05:59 PM 發表

yeah !
三月到時兩種疫苖都開打,

就知邊隻疫苗受歡迎!_

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]