• 瀏覽: 28,583
  • 回覆: 134
+3
引用:
原帖由 XEO 於 2021-2-20 04:46 PM 發表
邊會咁快有得打輝瑞,第七條神經線發炎,米諗多左..
一定是比打L咗肺衰毒液苗嘅美狗插過,將抗體注射咗比佢呀屌!

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-2-20 03:11 PM 發表
睇你地仲敢唔敢打疫曲苗??!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210216/438370835590287360782539.jpeg/dv5Cg8q7A_YWIbjjwnM8Rx5BApmYafwG99fP3_fXz98

日本AV女優波多野結衣日前在Twitter發文懷疑自己面癱,左邊臉郁唔到,連眼也合不上,所有工作都要暫停,情況令人擔 ...
行開啦你,成篇嘢邊度關疫苗事呀?你千其唔好打疫苗,打親正契弟!

引用:
原帖由 guydan 於 2021-2-21 01:07 AM 發表
波姐也老了
小林志玲也不復當年
波多野32碎咋,香港不少OL都仲青春活力!

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-2-20 05:14 PM 發表
前年曾經有一啲體能弱嘅美軍去到武漢參加果啲軍人比賽,而且就近住華南海鮮市場,根本是美國將病毒散播以掩飾同嫁禍!因當時美國己經有十萬人以上中肺炎當係流感,而死亡人數都有萬人以上
當時,每朝有新聞報美國有幾多人因「流感」致死,當時重同人拗「流感」有什麼可能死人?
而且,流感的死亡人數係「每天病死多一些」,愈來愈多!
香港睇醫生,係流感都隨時無病假,攞左藥好照返工做野啦,「流感」居然會死人?

太過靚女,靚過好多女明星,點解要比班渣男中出

引用:
原帖由 125siuai 於 2021-2-21 02:07 AM 發表
太過靚女,靚過好多女明星,點解要比班渣男中出
真0既女神, 支持佢的大家當然係唔想佢俾人施暴囉,

可惜佢生錯在日本!

乜解究搞到面癱

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-2-20 03:11 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210216/438370835590287360782539.jpeg/dv5Cg8q7A_YWIbjjwnM8Rx5BApmYafwG99fP3_fXz98

日本AV女優波多野結衣日前在Twitter發文懷疑自己面癱,左邊臉郁唔到,連眼也合不上,所有工作都要暫停,情況令人擔 ...
已波多嘢姐姐嘅功力唔知作為我們這些普通人可唔可以抵抗她十分鐘呢?😑

引用:

大驚小怪,汁一濟無事啦

引用:
原帖由 speedwinning 於 2021/2/21 02:58 發表
乜解究搞到面癱
病菌感染。

我認識人是有這經歷。
好彩她可以完全復元。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-20 04:56 PM 發表
好少睇佢 d AV
Me too. 所有女我淨係會睇出道作,唔會睇第二部,咁先有新鮮感

以色列13人接種輝瑞疫苗后出現面癱
有人症狀持續28小時
據海外網1月17日消息,據今日俄羅斯援引以色列Ynet新聞網稱,以色列衛生部指出,至少13人在接受美國輝瑞新冠疫苗注射后出現輕度面癱的情況。以色列官員認為,這類病例的數量可能還會增加。

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-2-21 03:10 AM 發表

已波多嘢姐姐嘅功力唔知作為我們這些普通人可唔可以抵抗她十分鐘呢?😑
頂唔到

傳。。。佢最底消費話收港幣50萬兩粒鐘喎!

就算肯做你生意,10分鐘都要收hkd46,667。,

我唔信你肯頂囉

女優隨時息影,令人沉痛的消,祝早日康復。

如發生在國內留言肯定逆轉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]