• 瀏覽: 28,566
  • 回覆: 134
+3
引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-2-20 03:11 PM 發表
睇你地仲敢唔敢打疫曲苗??!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210216/438370835590287360782539.jpeg/dv5Cg8q7A_YWIbjjwnM8Rx5BApmYafwG99fP3_fXz98

日本AV女優波多野結衣日前在Twitter發文懷疑自己面癱,左邊臉郁唔到,連眼也合不上,所有工作都要暫停,情況令人擔 ...
9吹,曱甴本色

引用:
原帖由 天生泛黃的水樽 於 2021-2-20 05:55 PM 發表
結衣老師暫時停工,甘睇住港版結衣頂住先啦
初出道的波多顏值太高了

難怪佢轉眼便成av女皇

附件

Screenshot_20210220-181322_Chrome.jpg(112.33 KB)

唔鍾意睇佢

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-20 06:22 PM 發表
唔鍾意睇佢
我都係,佢個樣有高貴感覺,唔忍心看佢淪落去被一班醜男去姦佢的下三流去

所以我都唔睇三上的av!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-20 06:27 PM 發表

我都係,佢個樣有高貴感覺,唔忍心看佢淪落去被一班醜男去姦佢的下三流去

所以我都唔睇三上的av!
我鍾意睇……尾上若葉
夠真實

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-20 06:29 PM 發表

我鍾意睇……尾上若葉
夠真實
這些片都係睇高橋聖子。。。。。。白木優子那些級別就夠了

太靚的女生,總俾人一種,紅顏流落非唔戀的感覺!睇咗仲有種罪惡感覺,唔能救佢,仲要睇佢俾人姦來自樂有些做唔出囉!

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-2-20 03:11 PM 發表
睇你地仲敢唔敢打疫曲苗??!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210216/438370835590287360782539.jpeg/dv5Cg8q7A_YWIbjjwnM8Rx5BApmYafwG99fP3_fXz98

日本AV女優波多野結衣日前在Twitter發文懷疑自己面癱,左邊臉郁唔到,連眼也合不上,所有工作都要暫停,情況令人擔 ...
打美國mRNA疫苗會面癱,咁就—世

整容嘅後果。又賴疫苗,有可能係AV男枝針打錯咗

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-2-20 06:51 PM 發表
整容嘅後果。又賴疫苗,有可能係AV男枝針打錯咗
日本2月5日第一批輝瑞運抵,2月14日開始打輝瑞啦!

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-2-20 06:57 PM 發表

中國毒疫苗留返俾中國人打
你打咗輝瑞面癱疫苗未呀?英國仔,英國上年12月8日號有得打囉喎,

當唞吓囉

性病

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-2-20 04:41 PM 發表
可能吞精太多面癱
吞精會面癱?咁我下次要叫啲女唔好吞先得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]