• 瀏覽: 521
  • 回覆: 13
衞生署衞生防護中心(中心)轄下的疫苗可預防疾病科學委員會和新發現及動物傳染病科學委員會(聯合科學委員會)昨日(29日)就

18歲以下就話身體未成熟,60歲以上人士同50歲有咩分別,都係已經成年人,專家都係信唔過

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210220/bkn-20210220012125142-0220_00822_001.html

咁係咪隻BIONTECH第一針打完死左就最有效

唔打科興咪打輝瑞囉, 又唔係冇得揀  
係輝瑞送貨慢咋, 唔係政府唔幫你打喎!! 

講到隻科興好似無咩效咩
都係等接種復必泰算

打輝睡mRNA啦,歪嘴同半身不遂只係極少數,就算打完死咗都與疫苗無關㗎磚家話,改變DNA致癌果啲長遠先知後果,到時至算啦

發現身邊好多人想打科興苗。
希望林鄭入多啲貨啦

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-2-20 10:41 AM 發表
講到隻科興好似無咩效咩
都係等接種復必泰算
條磚家就係特登講咁令你唔好打最好打老美的!

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2021-2-20 11:11 AM 發表
發現身邊好多人想打科興苗。
希望林鄭入多啲貨啦
有得揀,我想打國藥

D專家仲講。 打左先啦。 都應該有60年齡的醫生。搵佢地試專家推介。 結果咪知邊隻好。

齊心協力,全民接種疫苗

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-20 12:01 PM 發表
齊心協力,全民接種疫苗
增加接種率就應該入多啲科興同國藥苗!

打埋第二針咪有囉

引用:
原帖由 tkkay623 於 2021-2-20 11:40 AM 發表

條磚家就係特登講咁令你唔好打最好打老美的!
香港都無買你老尾爹嘅疫苗

引用:
原帖由 smart889 於 2021-2-20 10:32 AM 發表
衞生署衞生防護中心(中心)轄下的疫苗可預防疾病科學委員會和新發現及動物傳染病科學委員會(聯合科學委員會)昨日(29日)就

18歲以下就話身體未成熟,60歲以上人士同50歲有咩分別,都係已經成年人,專家都係信唔過

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210220/bkn-20210220012125142-0220_00822_001.html
所謂專家都唔敢保證西方疫苗佰份佰有效同安全

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]