• 瀏覽: 33,175
  • 回覆: 445
+11
叫完雞有片有圖唔認果個人係咪佢?
睇新聞話佢幫英國做野
點解幫自己祖國做野都完分期簽證咁可憐

英國政府可能後悔緊收留咗鄭文傑呢個傻佬。

唔係吓,幾十萬都比唔起,又話去主子國人士全是高學歷高收入人士?

連簽證費都比唔起,仲幻想5年後真係會比你入藉?稅無交過派福利比你條窮L?咁無腦想有錢都難

鄭生你係咪又想借幫手足籌簽証費攪眾籌,之後再自己撈一筆🤔

有錢尋歡,冇錢交簽證?

引用:
原帖由 starr 於 2021-2-20 09:30 AM 發表

007有冇睇過?
其實佢真實身份係英國特工,奉英女王聖旨去叫雞,都係為左刺探敵情
我一早已經係咁講喇,呢條友去大陸骨場「收集情報」丫嘛,007都慣常一面同女上床,一面收集情報,甚至用床技策反敵方女特務

引用:
原帖由 紅制 於 2021-2-20 10:03 AM 發表
鄭生你係咪又想借幫手足籌簽証費攪眾籌,之後再自己撈一筆🤔
呢個當然啦,鄭生即將發起眾籌救助英國手足,另外…

女手足如果有經濟困難,歡迎同鄭生約談,研究解決方法

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-2-20 08:58 AM 發表
由英國駐香港總領事館前職員鄭文傑(Simon Cheng)創立的「英國港僑協會」(Hongkongers in Britain)指,接獲部分

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/3637897966949ce65bab6066fab03984/stheadline/inewsmedia/20210220/_2021022008374478333.jpg ...
冇錢就死開啦!簽証費都一筆過俾唔起嘅窮鬼,唔使嚟!

靠害嗎﹖英國講明5年後會有經濟審查,現在劃花自己個底5年後真係要篩選就先搵這些連簽證費都要分期的人開刀先...

咁L窮英國政府唔會歡迎你架

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-2-20 09:31 AM 發表

放心, 英國好快出現BNO雞
呢個一定!民主自由雞.專食洋腸,黑膶腸.

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-2-20 09:06 AM 發表

可能想食天使代替比$叫雞
天屎喺呆彎最多