• 瀏覽: 33,083
  • 回覆: 445
+11
🐔🐛傑又夠鐘出嚟擦存在感

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-20 09:00 AM 發表
一冇雞叫, 條雞蟲又行出嚟9up.
007有冇睇過?
其實佢真實身份係英國特工,奉英女王聖旨去叫雞,都係為左刺探敵情

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-20 09:00 AM 發表
一冇雞叫, 條雞蟲又行出嚟9up.
放心, 英國好快出現BNO雞

不是每個家庭最少有一百萬

岸狗,叫你主子收底下階層垃圾,你冇病。不過,黃人曱甴成日吹黃人係高收入一羣,又被自己友踢爆

岸九仔,唔帶夠錢仲想去英國,大陰國不歡迎窮L

社會毒瘤去之而後快

哈哈~~~笑到笑爆咀!又要學移民,連簽証都無錢,餓都餓死你啦,你以為小陰蒂國會養你過世呀!

人各有志 , 走咗唔好返

嘩....所謂移民精英, 連簽證費都要分期? 香港輸出乞兒, 真係拿拿聲去唔好等啦!

二百年前,英國已經開始唔當你哋係人,只係佢哋既走狗。佢哋要做狗就由佢哋,只要唔好番黎香港就得喇。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-20 09:08 AM 發表
英國政府訂立咁多條款,擺明係篩選。要D富有及專業技能,而又可自食其力dno移民;並不是要窮撚bno負資產!仲叫英國為班負資產酌情處理🤭🤭🤭🤭
真係幾好笑!腥港窮L快啲走啦

如果可以分期比,
比你過左去
一旦斷供的話....
諗起班咁嘅黃C死番轉頭
巧驚驚呀😱

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-2-20 08:58 AM 發表
由英國駐香港總領事館前職員鄭文傑(Simon Cheng)創立的「英國港僑協會」(Hongkongers in Britain)指,接獲部分

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/3637897966949ce65bab6066fab03984/stheadline/inewsmedia/20210220/_2021022008374478333.jpg ...
印像中條友叫G比人捉咗

有錢叫雞
冇錢交費?
咁少錢有要分期
移民?
🤭😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]