• 瀏覽: 1,210
  • 回覆: 24
+3
有傳北京為做到國家主席習近平強調的「愛國者治港」,下月初在北京舉行人大政協兩會時,將會敲定具體的改革香港選舉制度方案,包括取消特首「選委

曾肉成,好心你就咪L同國家領導人作對啦。
宜家真係要搞好香港D垃圾政治制度。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/589464/譚耀宗-香港選舉制度應有所調整-堅持愛國者治港才符合一國兩制

譚耀宗說對了.

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-19 09:01 PM 發表
其實愛國個標準係乜先?
基本要送子女出國?
先做好逃生門

法官都要啦

去馬啦 一棍吽落去等班仆街冇得玩

提示: 違規內容已被屏蔽
其實老譚自己要檢討一下,有家人移民咗去澳洲,再講愛國者治港係冇乜説服力,我完全支持愛國者治港,但係愛國者要自身做起,堅定愛國。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-2-19 09:50 PM 發表
其實老譚自己要檢討一下,有家人移民咗去澳洲,再講愛國者治港係冇乜説服力,我完全支持愛國者治港,但係愛國者要自身做起,堅定愛國。
呢D叫虎毒不食兒

其實好似老譚呢啲個例,在內地官場係會被勸退,除非佢嗰仔係有任務交俾移民,香港係特殊,但係再蒲頭出嚟講嘢,就要避免啦,。

引用:
原帖由 kikola 於 2021-2-19 09:25 PM 發表
去馬啦 一棍吽落去等班仆街冇得玩
佢哋自己爭取立國安法

引用:
原帖由 國指 於 2021-2-19 09:32 PM 發表
支那人唔害香港人都偷笑啦,仲要我地愛支那
支那人真係人類最低等既生物

附件

images (79).jpg(17.68 KB)

images (79).jpg

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-2-19 08:57 PM 發表
有傳北京為做到國家主席習近平強調的「愛國者治港」,下月初在北京舉行人大政協兩會時,將會敲定具體的改革香港選舉制度方案,包括取消特首「選委

https://cdn.hk01.com/di/media/images/145355/org/0212c8bfe2a9597f18c47505675b8681.jpg/ngNGgeObE1lkKmn31d-imIuKZaBvvl0j3m5eA95uXgM?v=w1280r16_9
又僭建,呢D就喺人治,香港烏呼哀哉,走得好走,唔走得,或者唔想走,就做順民。

完全支持愛國者治港 

主題標籤 #譚耀宗
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]