• 瀏覽: 10,598
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
咁驚

白痴,唔鎖仲危險!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 06:13 PM 發表

咁咪係酒店管理問題, 如果你反鎖度門你有乜意外就好危險
偷晒嘢都唔

引用:
原帖由 將軍漢 於 2021-2-19 11:46 PM 發表
AV情節 ,希志個引退都有呢一幕
希志佢係酒店著住溫泉浴衣瞓到朝早,無化妝個樣細個好多
突然朝早一個男優靜靜揭起張被,衝埋去直接砌,希志即刻嚇左一跳,
你係邊個 做咩呀 然後見到caM用手擋臉,個男優不停砌
諗起都懷念條片
真人真

會唔會係送錯外賣?

乜地方都好… 防盜鏈我入房一定落

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:30 PM 發表
在香港酒店Staycation為求開心渡假,不過近日就有網民在四星級的港威酒店遇上「爆門」事件憤而退房。《香港01》旅遊記者整理事主所分享的事發經過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210219/439479380045991936482165.jpeg/tzsDbLp0g1cZpnJ8wSuMO8dSpPWblYiF_Qa3o_0Gt6M

...
佢目的不外乎係想話俾人知,咁大個女未住過酒店,定係大小姐無基本平民生活常識?
酒店通常會有「防盜鍊」,係俾住客在房時落扣,免得他人誤入。
酒店職員通常都有百合匙,可以進入所有或某些級別房間,方便工作。
例如負責房務的可以進入所有客房,機電工可以進入電掣/空調/鍋爐房等。
我在外住酒店,如果間房度門無「防盜鍊」(未見過無囉),我一定會搵野(一般點都會有椅子)頂一頂度門。

Cecil Hotel

不安全

係國安凸擊搜查,報警無用

去錯房唔出奇
但入到房就離奇

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-2-19 11:34 PM 發表
點解唔鎖門呀 或者撳請勿騷擾 咁就唔會有咁嘅情況 不過工作人員應該都可以改善 如果冇接到資料 未退房嘅 就唔好用鎖匙入去啦
你以為啦!我試過已經掛左請勿騷擾在門囗,示意是日不需清潔,但個女清潔工好似見唔到咁,衝左入黎,我大叫不需清潔才走返出房

純粹AV情節

引用:
原帖由 ivanhohoho2 於 2021-2-20 08:04 AM 發表

你以為啦!我試過已經掛左請勿騷擾在門囗,示意是日不需清潔,但個女清潔工好似見唔到咁,衝左入黎,我大叫不需清潔才走返出房
咁就好過份

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:30 PM 發表
在香港酒店Staycation為求開心渡假,不過近日就有網民在四星級的港威酒店遇上「爆門」事件憤而退房。《香港01》旅遊記者整理事主所分享的事發經過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210219/439479380045991936482165.jpeg/tzsDbLp0g1cZpnJ8wSuMO8dSpPWblYiF_Qa3o_0Gt6M

...
本店鴨王入黎睇下妹妹有乜需要啫,貼身服務

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]