• 瀏覽: 1,541
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+2
作為一位成年男性,觀看成人電影 ( AV ) 應該是生活中不可或缺的一環吧,最近有網民在社交平台分...

作為一位成年男性,觀看成人電影 ( AV ) 應該是生活中不可或缺的一環吧,最近有網民在社交平台分享一齣「另類 AV 」,影片中男女主角除了「激戰連場」外,更加入不少環保議題討論,引起網民熱烈討論。

這齣 AV 講述有婚約在身的女主角,背叛未婚夫與下屬出軌,本來只是平平無奇的劇情,但因為雙方談話的內容涉及各種環保概念,從網民分享的影片截圖可見,當中包括減碳生活、善用太陽能、電動車普及等,令網民大感新鮮。

不少網民都大讚這齣 AV 富有教育意義,內容甚至可以當作環保教材,紛紛索取「番號」打算好好「欣賞」,也有網民突破「盲點」,指「究竟是謎片把環境保護議題放入劇情,比較不正常?還是男性觀眾沒有使用快轉功能到重點畫面,比較不正常?」

日本AV居然大講環保? 最少都要唔用套啦!
話時話條女咁似蕙禎BB嘅? 樓主初初重以為係佢做主角? 唔通佢真係唔做議員去日本發展?

新聞來源連結:
https://www.sina.com.hk/news/article/20210219/0/1/1/另類教育-網民發掘另類-AV-竟然大談環保議題-12725606.html

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:04 PM 發表
作為一位成年男性,觀看成人電影 ( AV ) 應該是生活中不可或缺的一環吧,最近有網民在社交平台分...

https://rs3.sinahk.net/1y/cap/crop/0/012/725/606/c.jpg?20210218125102

作為一位成年男性,觀看成人電影 ( AV ) 應該是生活中不可或缺的一環吧,最近有網民在社交平台分享一齣「另類 AV 」,影片中男女主角除了「激戰連場 ...
佢邊有咁好雙乳!?

不過我都樂意用棒棒懲罰佢下流既身體

AV 有中文字幕 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-2-19 05:07 PM 發表
AV 有中文字幕 ?
如果經過台灣省再派就可能有

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:14 PM 發表

如果經過台灣省再派就可能有
吔咩嗲
中文點譯 ?

大驚小怪
日本av不嬲都大把片用這些套路啦,都唔係今日的事
錐名蘿利做教師,在課當例舉的英文句子都有些難度,兩嘢咪係俾學生或校長請飲嘢,跟住衫都冇埋
西野翔做老師又係咁情節
春田杏䔧做老在課堂考學生測驗,兩嘢又咪糭咁俾人扎係體育部

香港的降頭片又咪咁,講降頭講到懶玄咁,到頭來又咪賣肉先係主菜

環保咪就係唔用套

環保吹、環保扑?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-23 06:08 PM 發表
環保咪就係唔用套
不是
要 recycle

環保性教育?

其實日本仔用呢d橋都唔知翻過幾多千次啦!

好似當時紅極av界的某女優,拍攝非洲草原系列,片開頭都不斷介紹非洲草原的野獸,草原的民族文化。。。。。。最係咪係非洲土著露天的研究佢囉!

死日本仔最乸叻呢d掛羊頭賣狗肉橋段囉,來來去去都係嗰三幅被

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 06:10 PM 發表
嘩⋯上圖個男人放隻手掌🖐️係果個位置幹麻 
原來你未試過
同情  

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-19 05:06 PM 發表

佢邊有咁好雙乳!?

不過我都樂意用棒棒懲罰佢下流既身體
但條女優個樣麻麻地喎,好大機會係佢喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]