• 瀏覽: 3,483
  • 回覆: 51
+2
政府昨(18日)起放寬食肆晚市堂食至晚上10時,但要求顧客須透過「安心出行」應用程式或登記個人資料。醫護工會「醫管局員工...

余小姐做it喎,證明到政府可以獲取用戶資料未?冇證據之下抹黑唔駛負任何責任?

難怪畀人叫做黑醫護?政治凌駕抗疫注定失敗

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210219/mobile/bkn-20210219115757482-0219_00822_001.html

奸邪妖獸又出來為抗疫拖後腿。

香港黑醫護好大勢力
唔知邊個係阿頭呢

果d話安心出行app拎市民個人資料既唔該驗下腦啦,成個app剩係拎左一個相機權限用黎掃碼,呢個係我電話入面拎最少權限既app

whatsapp拎左我成8個權限,molamola, 照推論我應該連思想都被WHATSAPP監控了

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2021-2-19 12:51 PM 發表
果d話安心出行app拎市民個人資料既唔該驗下腦啦,成個app剩係拎左一個相機權限用黎掃碼,呢個係我電話入面拎最少權限既app

whatsapp拎左我成8個權限,molamola, 照推論我應該連思想都被WHATSAPP監控了
YC會話第日會靜靜雞攞更多權限.

黑醫護.....

我一早講過, 你唔炒呢批黑醫護, 佢一定反咬你一口. 范鴻0 係米應該要被炒呢?
醫護叫人反防疫, 呢D 咁反智既事, 只有香港先會咁.

醫管局唔炒醫護,黑醫護咪郁你囉,幾快現眼報!

有相機權限又可以話前鏡頭會偷偷影佢地大頭再send比政府

—定要追究黑醫護,將罷工港獨黑醫護,立即解僱,求不錄用

啲YC食碗餐蛋麵都要打電話咭,政府使鬼用咁多錢整個apps嚟監察你哋呀🤣更何況你哋大部分係nobody,政府咁得閒監察你哋咩!

其實啲YC做過乜嘢事連去邊到食飯都驚俾人知🤔?係Starbucks用人哋free WiFi,係人哋餐廳用apps攞優惠,呢啲又唔驚😂

乜乜陣線 = 職工盟
李卓人d狗 

我昨夜吃飯就巳要拿飛排隊,
吾該黃的就杯葛安心出行,
吾好出來吃飯,
等我吾使排。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-19 12:56 PM 發表
黑醫護.....

我一早講過, 你唔炒呢批黑醫護, 佢一定反咬你一口. 范鴻0 係米應該要被炒呢?
醫護叫人反防疫, 呢D 咁反智既事, 只有香港先會咁.
攪出個通識科出嚟果件羅飯焦芬係飯紅0個妹. 我一直都覺得佢兩個有啲問題.

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-2-19 12:29 PM 發表
政府昨(18日)起放寬食肆晚市堂食至晚上10時,但要求顧客須透過「安心出行」應用程式或登記個人資料。醫護工會「醫管局員工...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210219/photo/bkn-20210219115757482-0219_00822_001_01b.jpg?20210219122235

余小姐做it喎,證明到政府可以獲取用戶資料未?冇證據 ...
醫護工會「醫管局員工陣線」不是「醫管局員工陣線」

醫管局高層點解唔出來澄清 ?

引用:
原帖由 skyeyes 於 2021-2-19 12:47 PM 發表
香港黑醫護好大勢力
唔知邊個係阿頭呢
出涼比佢地作反 緊係無顧慮架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]