• 瀏覽: 5,037
  • 回覆: 71
+2
唔記得咗入澳洲煤???
民主大國點會唔夠電用㗎,一定係假圖、假片、中國錯,除非唔係。

寒冬之下,美國德州已連續三日無電力供應、州內部份水管因日久失修而結冰爆裂。當地至少 200 萬...

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/international/a-德州大停電-水管結冰爆裂-數以百萬人忍受寒凍-多人死亡/?fbclid=IwAR2zj34LVUybGbW3ekdkiqCt5QrTnAJPWEEwCk_mu2qJy0MJ4j-IqHe7MT8

又一次等睇「反中專家」點樣兜?

奇景, 與中國接軌

資本家:你班平民食自己啦。

台灣人出來解釋下??

怎解台灣上次由20度跌到12度, 台灣可以死三十幾, 四十人???
又48小時內, 會再多14X人死咗架???

美國咁誇都只死了3X人喎????台灣死那班係咪新冠先真??

有民主都凍死幾十人,個偽民主政權到底有無理會人民死活!?

抑或只顧住張選票!?反正人死左都投到票所以話知你死!? 

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-19 06:08 AM 發表
奇景, 與中國接軌
中國台灣省?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-19 06:08 AM 發表
奇景, 與中國接軌
德州落後凍死人

美狗點L樣可以偉大呀?
食屎就有份!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-2-19 07:00 AM 發表
正宗民煮強國你死你事記得去投票吖

難道個天都吾滿意尾狗所作所為....

尾狗好落後

班黃絲又靜晒?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-19 06:04 AM 發表
唔記得咗入澳洲煤???
民主大國點會唔夠電用㗎,一定係假圖、假片、中國錯,除非唔係。

寒冬之下,美國德州已連續三日無電力供應、州內部份水管因日久失修而結冰爆裂。當地至少 200 萬...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/texas-21_TPmE9_1200x630cropcenter.png
曱甴話唔買澳🐶煤嘅後果

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]