• 瀏覽: 2,856
  • 回覆: 19
香港仔分區特遣隊為主動打擊與收數有關的刑事案件,於前晚(16日)到華富邨一帶進行巡邏及埋伏行動。至晚上8時許,警員發現兩

據悉於前年6月,卓到旺角一間髮型屋理髮時,疑因金錢問題與人發生爭執,他無奈自行報警求助,警員到場調查後,揭發卓因欠交政府款項被通緝,遂將其拘捕,該宗案件翌月在西九龍裁判法院提堂。
港隊曱甴 你班港隊真正是蛇蟲鼠蟻,
這樣的垃圾快快除害蟲

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210218/bkn-20210218161127557-0218_00822_001.html

附件

bkn-20210218161127557-0218_00822_001_04p.jpg(41 KB)

港腳????

唔怪得而家香港球賽咁似爛仔竇啦

曱甴做慣呢d私了行為

做埋收數佬

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-18 06:42 PM 發表
曱甴做慣呢d私了行為
佢地不少仲要電話上線來聯系接Job, 成為外國勢力,隨時可用通訊召集的一班打工力量,

好似參與反政府活動那些, 傳有些仲成千蚊一次參與._

職業球員報無業算唔算虛報?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-2-18 06:56 PM 發表
職業球員報無業算唔算虛報?
無虛報,報紙話佢依家踢緊港甲黃大仙球隊

香港腳

Return home 卡即black,  父母戶口take zero

引用:
原帖由 k514 於 2021-2-18 07:49 PM 發表

無虛報,報紙話佢依家踢緊港甲黃大仙球隊
係咪港甲不再是職業聯賽
港超先係?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-2-18 08:28 PM 發表

係咪港甲不再是職業聯賽
港超先係?

睇個樣都知道係好人一個

咁咪好囉,様様都衰到貼地,人人都係曱甴

黑暴就係這些人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]