• 瀏覽: 2,448
  • 回覆: 66
+2
引用:
原帖由 505249341 於 2021-2-18 05:08 PM 發表
大渣波,一日死餐有無先?
Captain Ho係一日三餐~

引用:
原帖由 ac-angel 於 2021-2-18 04:43 PM 發表
有無人post入面名單? 我想知但又唔想click毒果囉
你想要乜嘢名單??

唔習慣就真係最好離開﹐唔好為難自己喇

妖,D寫字樓區跟本冇晩市可言

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-2-18 04:34 PM 發表

如果講個人資料,其實你所有個人資料政府已經有曬喺手,你出生日期住邊出入境紀錄有幾多資產完全有曬,要查你亦隨時可以查到。
如果只係話追蹤你幾時去過咩食肆,咁有乜所謂有乜大問題。
我就唔信你喺美國,CIA, FBI嗰d冇mon住你一舉一動。唔信你試下喺美國時,發出d咩真主萬歲要襲擊邊度邊度嘅訊息,睇下過幾日會唔會有人捉走你去秘密審查
咁人哋信美國政府, 因為佢係『人權、民主、自由政府』喔, 係咪好合理先??

引用:
原帖由 win^_^ 於 2021-2-18 03:53 PM 發表
垃圾港畜阿豬阿狗都以爲
自己好出名好多人要監控
佢地
就係蟻民先至要擔心;人大、政協有後台, 洗乜擔心??

睇下有無腰骨先

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-18 05:15 PM 發表

咁人哋信美國政府, 因為佢係『人權、民主、自由政府』喔, 係咪好合理先??
留係香港好危險的,日日要飲東江水又有國安法
離開香港係唯一選擇

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-18 09:28 AM 發表
食肆今起可重開晚市堂食及每枱4人,惟「放寬」的交換條件,是奉上顧客個人資料及員工兩周一檢報告。對於新規定存出賣私隱之嫌,有黃店餐廳企硬,自願放棄堂食甚至外賣生意,控訴新規定無助抗疫。有東主直言憂「俾人特別招呼」,被假客刻意留假資料設局陷害,又認為當局勢將「安心出行」蔓延所有起居地點,欷歔道:「當大家都習慣呢件事⋯⋯但我唔想慣呀!」食衞局連續實施晚市禁堂食達70日終放寬,除兩項新設限制外,更鬼祟加入 ...
吹呀,係搞黃店呀,執晒佢唔好做囉,死去英國啦

希望全部黃店都棄晚市

黃店要有骨氣, 堅持到執笠

引用:
原帖由 rigby 於 2021-2-19 03:10 PM 發表

大家都是香港人,
為什麼跟「向錢看」的藍屍差那麼遠?
唔係英國人咩?

仆街黃甴唔滿意就返自己祖國英國啦,唔通英國唔認你地?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-2-18 09:55 AM 發表
用安心出行無咗自由咩,我唔覺得喎,有啲人嘅思維真係好難理解嘅
係曱甴思維好難理解

警察要做野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]