• 瀏覽: 10,607
  • 回覆: 110
+8
求和,投降,當無件事,唔好再提,算把啦。

識時務

哈哈哈 蔡英文今晚會唔會瞓唔著呢!!! 尼個世界只有識時務者為俊傑!!!通機變者為英豪!!!

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-2-17 02:52 PM 發表
真係好想知今時今日嘅美國仲可以做到啲乜呢
老尾只能繼續用咀炮,不過火力明顯比特朗普低,但要小心民主黨的隂招。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-2-17 02:42 PM 發表
拜登果然識做 ! 中國國勢勢不可擋 !扮吓野話監察人權 !已經講明唔會公開干涉中國 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210217/photo/bkn-20210217124532551-0217_00992_001_01b.jpg?20210217142212

美國總統拜登周二(16日)在一個電視節目談及中美關係,提 ...
咁就仆街啦,而家係香港班黃撚點算好

侵侵真小人,登登偽君子,習習正X樣

老實講當權者無個掂

死全家咪係後果囉。

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-2-17 02:52 PM 發表
X2尾國除左打J真係唔知仲可以點

敗登只是油太佬員工,講咩都是肺話。
弱肉強食,強權就是真理的老尾,
老尾全球燒殺擄掠,滅國屠城,到處搞顏色革命,
在自己國會槍殺手無寸鐵和平示威者,滿手鮮血,然後說自己是聖人。

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-2-17 02:51 PM 發表
美國大把野要做、呢家個波踢比英國去跟、自己就走去跟中國傾雙邊關係、係英國佬重係度柒能懵、有左國安法香港呢隻棋亦已經玩能猿、想學美國佬玩制裁?呢家就連法國紐西蘭都彩你有味!!!!
冇錯啦,班跟尾狗仲柒柒下,日日狗吠話中共冇人權,如果中國日日出黎話美國強姦有色人種又唔洗證據,睇下邊個pk 先

引用:
狗噏狗噏狗噏狗噏狗噏狗噏+狗噏制裁🤔🤔

黑暴私了普通市民,起底企圖滅聲,有冇侵犯人權?

後果可能係美國會比晒D資源中國,
等你班友做晒佢,比中國管理美國,煩死你班友

問你怕未

只有加拿大同澳洲狗會衝出黎叫

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-2-17 02:42 PM 發表
拜登果然識做 ! 中國國勢勢不可擋 !扮吓野話監察人權 !已經講明唔會公開干涉中國 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210217/photo/bkn-20210217124532551-0217_00992_001_01b.jpg?20210217142212

美國總統拜登周二(16日)在一個電視節目談及中美關係,提 ...
真係反映美國新對崋政策。

香港小黃人要著草

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]