• 瀏覽: 19,442
  • 回覆: 356
+11
早前西醫工會進行調查,指六成受訪醫護願意接種科興疫苗。公共醫療醫生協會會長馬仲儀在電台節目表示,調查不涵蓋公共醫療醫生協會會員,認為調查結果對其他醫護造成壓力,希望醫管局尊重醫護人.......

馬小姐若果拒絕中國疫苗,我願意取而代之接受注射。馬大姐你不要,我會要。

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2713914/馬仲儀憂醫護須半強迫接種科興疫苗

正常唔會逼咯。以社會整體哩講,政府當然想你打美國啦。話曬都高效率。對整個社會都好,只系對個人風險大。

可以辭工加嘛屌你

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-2-17 01:37 PM 發表
正常唔會逼咯。以社會整體哩講,政府當然想你打美國啦。話曬都高效率。對整個社會都好,只系對個人風險大。
高風險

之前不是調查了
6成醫護自己會選科興

又強迫?

好吧,政府立即強制所有醫護打輝瑞

去睇精神科啦,馬小姐既被迫害妄想症好嚴重

如果唔係我非常替佢啲病人擔心

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-17 01:35 PM 發表
早前西醫工會進行調查,指六成受訪醫護願意接種科興疫苗。公共醫療醫生協會會長馬仲儀在電台節目表示,調查不涵蓋公共醫療醫生協會會員,認為調查結果對其他醫護造成壓力,希望醫管局尊重醫護人.......

馬小姐若果拒絕中國疫苗,我願意取而代之接受注射。馬大姐你不要,我會要。

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2713914/馬仲儀憂醫護須半強迫接種科興疫苗
馬仲儀100%係深黃,不過我同馬仲儀傾談過,亦見過馬仲儀工作頗落力,俾我感覺馬仲儀其實冇咩機心,亦唔係聰明人,只係不斷被蘋果日報/壹傳媒/黎智英、立埸新聞、泛民等洗哂腦,不斷被蘋果日報/壹傳媒/黎智英、立埸新聞、泛民利用

馬仲儀妳醒下啦

強迫? 你可以選擇唔打科興,biontech都黎緊,什至唔打疫苗.

一係醫管局強迫醫護打biontech,費事少人打要報廢

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-2-17 01:41 PM 發表
之前不是調查了
6成醫護自己會選科興

又強迫?

好吧,政府立即強制所有醫護打輝瑞
大妓院代言人馬大媽講到政府迫佢打咁,制做白色恐怖

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-17 01:35 PM 發表

新聞來源連結:
馬仲儀把自己看的太重要了⋯⋯有誰會在乎她怎麼想,她自己思覺失調啫⋯⋯得閒快啲去睇醫生

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-2-17 01:47 PM 發表

馬仲儀100%係深黃,不過我同馬仲儀傾談過,亦見過馬仲儀工作頗落力,俾我感覺馬仲儀其實冇咩機心,亦唔係聰明人,只係不斷被蘋果日報/壹傳媒/黎智英、立埸新聞、泛民等洗哂腦,不斷被蘋果日報/壹傳媒/黎智英、立埸新聞、泛民利用

馬仲儀妳醒下啦
馬仲儀正正係被蔡堅、郭家麒、黎智英、蘋果日報/壹傳媒、大紀元、立埸新聞、泛民洗哂腦嘅代表人物,其實馬仲儀本身冇咩機心

非常贊成呢條女人唔好打大陸疫苗,輝瑞啱晒佢。

邊個迫到你

垃圾

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-2-17 01:54 PM 發表
非常贊成呢條女人唔好打大陸疫苗,輝瑞啱晒佢。
馬仲儀一定唔會打中國疫苗,但又未必會打輝瑞疫苗喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]