• 瀏覽: 565,330
  • 回覆: 36
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-16 09:57 AM 發表

應該話中國唔需要小國俾美元
小國又有d窮,與其被佢欠住先不如實物交換,唔使欠同拖

引用:
原帖由 noeru0315 於 2021-3-16 10:30 AM 發表

嗰邊風景如何呀? 我未去過塞爾維亞, 都想去睇吓, 其實佢哋都幾艱難吓, 响歐洲嗰邊成日被人恰
風景唔錯架,當地人對中國人非常非常好,物價又便,值得去。

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-3-16 10:11 AM 發表

有啲咁嘅事
師姐有冇相可以post上來分享下
我都幾鍾意幫人影相同影風景相架,就求其貼幾張比你睇下,就系公園同街邊就影到

附件

mmexport1615866225024.jpg(300.59 KB)

mmexport1615866165482.jpg(122.47 KB)

mmexport1615866065440.jpg(515.58 KB)

mmexport1615865927326.jpg(482.46 KB)

mmexport1615806932570.jpg(318.69 KB)

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-16 12:52 PM 發表

嘩d花開得好靚🤩🤩
啱啱影的嗎?
系啊,都系呢一兩星期內,有張系尋日影

第一張系廣州海心沙公園影,第二張番禺海傍黃風鈴,第三張海珠濕地公園,第四張三山森林公園,第五張系尋日黃埔逕下村納米小鎮影嘅

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-16 04:42 PM 發表

師姐華記都去左廣州睇下有沒有機會遇到這光頭
我我知佢來咗廣州,我剛好去咗黃埔逕下村,撞唔到。佢又去咗中山啦

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-17 11:58 AM 發表

幾靚既酒店都唔係自己既
2萬幾蚊遊多幾個城市仲好
2萬幾可以游成年啦🤭🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]