• 瀏覽: 565,090
  • 回覆: 11
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-2-19 10:07 發表

我啱啱想舖,唔夠你快
一早要打佢包

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-2-19 13:22 發表

佢渣尾國護照架
呢件台長本身係美國藉,實無法過宣誓關。而家提前解約,少咗錢啫,留番小小面子。佢無死錯嘅,
加埋今日公佈完全唔比面佢傷港電台管治報告,一定無鞋挽屐走🤣🤣🤣

垃圾台長今早發出電郵向同事告別,他表示:「驪駒在門,同舟相隨五載半,激流蕩;相濡相忘,銘感五內。」
他又指:「寵辱無驚,去留無意,也無風雨也無晴」。
口痕友修改如下:「走狗在門,佔著茅廁五載半,不作為;放任黃屍,助美反中。」「落籍番幫,有恃無恐,禍國亂港太無情。」

引用:
原帖由 wpk 於 2021-2-26 09:39 發表

段九只是其中一員幫兇,最先始作俑者是沈大醫屍。
呢件沈大屍而家遠走南洋學府做個得高望重學者
啋你都昂拾,仲話心繫愚港🤭

引用:
原帖由 cool_stone 於 2021-2-26 10:27 發表

咪要成塊換過,會唔會好麻煩?
要成個爐換😓

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2021-3-1 10:17 發表

今次預約到了,2部手機雙龍出海,搞掂兩個booking
再次感謝您報料😘😘
科興疫苗
私家醫生 list 出咗

透過疫苗資助計劃參與接種計劃的私家醫生/診所名單

市民可以自己選擇參與疫苗接種計劃的私家醫生及診所,直接與私家醫生及診所預約接種

透過疫苗資助計劃參與接種計劃的私家醫生/診所名單 https://www.covidvaccine.gov.hk/zh-HK/VSS

班黑暴曱甴又搞事😡😡😡

警方緊急呼籲:
由於網上有暴徒號召群眾到西九龍法院大樓一帶聚集示威,並呼籲以攻擊性武器襲擊警務人員及市民,並會向公共交通設施作出破壞及堵路等行為。

警方對上述之行為予以嚴厲譴責並會全力緝捕所有犯法之人士。警方呼籲市民如發現任何可疑人士,或任何可疑物品切勿觸碰時,必須馬上遠離至安全地方,並立即致電警方報案熱線999或就近報案室,交由警方處理。

警方已派駐足夠警力戒備,並在各主要區分巡邏,如發現任何人士作出犯罪行為,定必會全力執法作出搜查及拘捕。並且會全力保障市民的生命及財產之安全。

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2021-3-1 12:35 發表

收到

又試下先
Ching

連結唔到,就真接 copy 網址係chrome就開到

成班送殯行列
好耐冇見過喇。

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-4 08:34 發表

講開又講,隻腦癌髒而家係咪冇案在身?佢一立國安法就立即退黨。
腦瘤仲有單違限聚令去劈🍻
會在四月中係九龍城裁判庭開審

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-3-5 21:01 發表

文革時新亞在天光道的校舍已用了十年,搬左之後原址成立新亞中學,因此新亞和對面的鄧鏡波校園比較大
天光道最大校舍應該係KGV

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2021-3-7 00:50 發表
想請教下各位師兄師姐,有沒有陪伴老人家去打疫苗針,可以在現場睇住打嗎?多謝晒
我早二日陪同太太到官涌打針
可以全程陪伴左右

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]