• 瀏覽: 555,420
  • 回覆: 171
  • 追帖: 139
+368
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-27 05:56 PM 發表

射里眼👀你都睇到?
你又射里眼👀佢??
Feel到架,女性直覺好犀利,佢瞄過嚟嗰陣冇縮繼續睇,即係冇疑點,唔使check

引用:
原帖由 甚麼都沒有 於 2021-2-28 12:55 PM 發表

目前大陸芯片技術仍落後於西方,無理由用自己軟肋黎挑事
當然,但以中國速度,台灣省嘅優勢唔會太長久。

引用:
原帖由 big3624 於 2021-2-28 06:26 PM 發表

我搭過最遠程火車係新彊烏魯木齊去廣州嘅硬座………………不過係40年前
佩服佩服!我最遠都係廣州北京,廣州西安,桂林昆明,全程硬坐

引用:
原帖由 hanE 於 2021-2-28 06:28 PM 發表

40年前冇計啦,而家真係咪攪。
坐住高鐵懷念綠皮,真衰

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2021-3-1 10:30 AM 發表

今朝荔枝角好多差佬巡邏🤪
喺哩個帖,用警隊,警察,阿Sir或者差人稱呼會順眼啲

Geo兄,科興要隔幾耐打第二針呢?

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-1 03:00 PM 發表

成都剛剛都通咗高鐵7百幾,今年春天天氣最利賞花,可惜今年無望了!
後日通車,八個半鐘車程,暫時得一班早上十點幾,去到成都啱啱天黑

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-1 12:43 PM 發表

剛剛留意到說明書好似有一句:注射人免疫球蛋白者應至少間隔 1 個月以上接種本品,以免影響免疫效果。

即係,最好28天以上,注射時可以再問問現場醫護意見啊.
多謝資訊

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-1 11:51 AM 發表

刪,修改了回覆,見#3394

謝回覆

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-1 03:18 PM 發表

你係國內唔去賞花?四川梨花好靚。
暫時唔去住,遲啲再計劃

引用:
原帖由 ckm 於 2021-3-1 03:29 PM 發表

我同你一樣,以前覺得返大陸玩舟車勞頓好辛苦,呢十年國內既發展係神速
誇張啲講,著夠衫,袋住回鄉証身份証,隨時兩手空空都可以起程。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-1 06:49 PM 發表

係呀應該係加金字邊得釘,,好多香港俗語唔講都越來越少人知的,,所以我都成日同阿女講現在就同侄仔講
仲有同義詞拉柴食香歸西瓜老襯賣鹹鴨蛋返咗舊陣時嗰度

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-1 07:50 PM 發表

呢條友,國安拉人時有去佢哋個寫字樓搜,但最後無拉佢同個姓鍾嘅, 依家仲大言不慚,國安可能要再認真查下, 睇下仲有咩蛛絲馬跡,可以拉埋呢件老而不
仲有連登嗰件劉福佳仲未落鑊

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2021-3-1 08:22 PM 發表

我嫲嫲果輩會講「瞓咗覺」,記得細路仔時,有一日嫲嫲打電話來找我老媽,當時老媽吾係屋企,我嫲嫲就叫我話比老媽知太嫲瞓咗覺啦!我重同我老媽講瞓咗覺咪瞓咗覺囉!吾洗特登打電話來講呱!我老媽話「瞓咗覺」即係釘咗喎,吾知有冇師兄師姐聽過呢?
一般都叫走咗

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-3-1 08:27 PM 發表

腰兄今次要加埋甜品先至夠完美
甜品唔使唸,鳳梨酥

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]