• 瀏覽: 565,221
  • 回覆: 195
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-26 08:06 PM 發表

嗰個帖爆紅,仲上埋內媒,最後因為離題被版主封帖,要同版主講數及好好管理個帖,先可以重開
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你的帖

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-26 09:26 PM 發表

我都比人quote 左
你地系目標嘛

引用:
原帖由 Chilie 於 2021-2-26 10:54 PM 發表

師兄你個黃表妹點對得住佢地啲手足?!(喺文宣度學倒嘢喇)竟然屈服喺淘寶貨度,重怕咗你呢個敵人!
我個黃家姐就唔同呢,有次我返咗工佢嚟探老媽,見到我啲淘寶貨。立即影相ws問我係咪家用唔夠成咁,要倒轉食大陸油。重從此如果食飯時間嚟,都會自己買埋飯同湯嚟食🤣
佢沖涼係咪係東江水,飲嘅咪係東江水,佢可以唔用咩。

引用:
原帖由 Chilie 於 2021-2-26 11:24 PM 發表

呢啲咁絕嘅問題,小的唔敢講出口呀,只係同屋企果幾個紅加藍,喺佢地背後笑架咋。
用東江水系黃屍冇位逃避的死結

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-26 11:49 PM 發表

太古鰂魚涌午餐時間都比班趴街塞路,成條英皇道無晒車,,當天係鰂魚涌有個70歲叔叔推住90歲老母去北角診所睇醫生,去話無車坐要推媽媽去睇醫生見到心都酸,我遲點返公司都幫手推婆婆去覆診
為你點讚

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-26 11:50 PM 發表

比個掌我
🙌🙌

其實呆灣媒體應該報班呆蛙聽,大陸其實死咗成億人,所以唔使食咁多菠蘿囉

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-2-26 11:54 PM 發表

佢哋會話用左德國濾水器所以用既係歐洲水
掩耳盜鈴,自欺欺人系黃屍的特色

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-2-27 10:17 AM 發表

呆灣講到大陸無電凍死人,又食唔起榨菜茶葉蛋,但又咁緊張啲菠蘿賣唔到去大陸
一班無腦白痴毫無分析能力,基本邏輯都唔識。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-2-27 03:35 PM 發表

最誇張朝早追完收工一千七百幾個post,可能阿爺睇咗香討三大帖,知道仲有班愛國鵪鶉。
我哋呢班鵪鶉其實願意去殺曱甴的

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2021-2-27 07:45 PM 發表
今日lunch 同下午茶先去K11食飯行街,旁晚就要封商場
嚟緊大型商場好大機會要強制安心出行,費事俾班傻仔累關門

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-2-28 11:29 AM 發表

而家就係
如果真係禁即是代表阿爺已經有所準備  好消息嚟

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-28 10:17 PM 發表

火兄聽日靚仔出巡
聽日打算著住藍衣行返工招搖過市,我個藍背包都好招搖的
明天藍色風衣加藍色牛仔褲已凖備好

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-2-28 10:30 PM 發表

我天生愛藍色,一年最少25O穿藍色衫。
明天穿藍色外套,藍色內衣褲,藍色拖鞋(得拖鞋藍色),做個真正藍色人

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2021-3-1 11:53 AM 發表

感謝師兄報料

但係我開咗係空白頁面😅
【#私家診所名單】
【#PrivateClinicList】
透過疫苗資助計劃參與接種計劃的私家醫生/診所名單

List of Doctors/ Clinics enrolled in the Vaccination Programme under the Vaccination Subsidy Scheme (VSS)

中文版本: https://www.covidvaccine.gov.hk/zh-HK/VSS

English version:
https://www.covidvaccine.gov.hk/en/VSS

試下呢個

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]