• 瀏覽: 565,383
  • 回覆: 59
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-3-12 05:33 PM 發表

我呢類"富豪"重有成廿盒,所以無得襯衫。
我其實都有好多存貨响屋企, 都唔敢再買,
除非個花或者個色好鐘意先會再買

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-3-15 03:08 PM 發表

"民主國家最令我反感嘅地方係:hard sell佢果套。人地唔buy就兇你恐嚇你日日唱衰你"
👆🏻即刻諗起天主教基督教 😂
諗起今日睇呆蛙華毒唐湘龍又响度亂評鄉港, 話鄉港其實有國安法就夠,
今次修選舉法係矯枉過正喎, 話咁樣會嚇親呆灣喎, 講真嗰句, 睇到禁蛙島菠蘿之後,
明明俾足機會佢, 只要唔好樣樣政治上腦, 去解決返啲蟲就仲有得傾, 結果班垃圾以為好似鄉港搞反送中嗰陣咁執到槍,
跟住又擺晒上枱, 搞到完全冇計傾, 係佢哋自己攞嚟, 與人無尤囉,
講真嗰句, 唔知鄉港發生緊咩事O既好心就唔好亂出聲啦, 睇吓民陣嗰隻四眼田雞講咗啲乜先啦, 人哋講到明賊心不死呀,
既然要撥亂反正, 咁梗係响源頭扼殺班垃圾O既生存空間先係最有效O架啦, 憨居O既

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-3-15 03:40 PM 發表

陳局長話依法辦事,咁會唔會向尾領館門前開檔呢
嗰件垃圾敢响人哋門口開檔咩, "依法辦事"呢四個字佢講得出口唔覺得係笑話嚟咩?
仲有人會信佢講嘢?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-3-15 06:36 PM 發表

唔信佢講野唔通信黑醫護講野??
我冇講過信黑醫護講嘢喎,我兩邊都唔信唔得咩?

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2021-3-15 06:57 PM 發表

美領館毒竇黎,我唔信佢得2件
平時美軍啲軍營一瀨嘢通常幾十個,可能呢次都差唔多⋯

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-3-15 07:18 PM 發表

聽聞佢地香蕉都俾日本禁左😁
擺明質素有問題~
而家食緊啲菠蘿唔係出口嗰啲,等佢哋食到厭嗰陣應該就到真正出唔到口嗰啲上市,蕉被人退返嚟唔知使唔使食呢?早兩日睇佢哋講話啲錢去晒買菠蘿,搞到冇人買葡萄,葡萄跌價跌得好慘,仲有高麗菜,蓮霧大陸可能又唔入貨,希望蛙蛙過完今年唔會全島都糖尿病啦,不過其實可以攞晒啲啲生果去榨汁嘅,佢哋呢排缺水,高雄缺到啲人去廁所冇水沖廁所以要去田入面解決

引用:
原帖由 abba007 於 2021-3-16 08:42 AM 發表

庫房進帳$150,000
政府財赤呀, 大家努力啲舉報呢啲垃圾, 幫政府開吓源都好

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-3-16 08:42 AM 發表
又講下同疫苗有關嘅事,中國出口好多疫苗比一些經濟落後嘅國家,中國唔收美元,要呢d國家用物品交換,廣州去年開始種植了許多黃風鈴樹種,其中好多就系咁樣換翻來架,呢段時間,廣州繁花似錦,靚到不得了啊!
噚晚响b站碌觀察者網, 睇到一條新聞, 大陸會過去塞爾維亞開疫苗廠, 好似係同阿聯酋合作開o既,
577好開心咁話已經搵緊地, 開咗之後唔知佢會唔會成為歐洲區總代理呢

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-3-16 09:49 AM 發表

國內的山東高速集團系塞爾維亞好多工程,我2019年去嘅時候去大使館獻花都見到系當地工作嘅中國人去鞠躬拜祭,我問佢地邊到人,佢地話跟住公司過左來塞爾維亞做工程,簽左好多工程做。
嗰邊風景如何呀? 我未去過塞爾維亞, 都想去睇吓, 其實佢哋都幾艱難吓, 响歐洲嗰邊成日被人恰

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-3-16 01:20 PM 發表

白衫黑短裙加埋黑絲,戴左口罩睇落ok喎!
燈一熄就冇唔OK啦

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2021-3-16 02:27 PM 發表

多謝師兄關心!還好啊,忙於工作,忙於生活咁,平平淡淡😀
樽樽好耐冇見啦
平淡是福嘛, 健健康康就好啦

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-3-16 04:18 PM 發表

年輕人, 你實在太年輕喇!

遇到死魚+鹹魚, 熄燈都救唔到架!
呢種話題果然都係要師兄們先識😂

唔知真定假呢?如果係真嘅,佢咁搞法斷好多人財路喎,陣間個個走晒去tiktok呀,bilibili嗰啲有打賞功能嘅app, youtube自己收入都可能會減少喎

引用:
原帖由 tommy414 於 2021-3-16 06:01 PM 發表

1+2
可能好似羅志祥咁開多人運動派對....

引用:
原帖由 tommy414 於 2021-3-16 06:10 PM 發表

即係剝削全球使用者交錢比尾狗
亦都體現咗金毛金句,你哋唔係MNC,係美國公司
如果係真o既, 咁睇怕拜振華所講今年o既GDP好可能就係咁樣嚟, 明搶

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]