• 瀏覽: 565,260
  • 回覆: 99
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-14 09:48 PM 發表

肥琼今晚無7出嚟受訪?
訪問啲街坊都好平和又預左,得佢彷徨,兼且住向葵涌,收檔啦。
本來呢啲場合,弱智瘋實跑出來,不過,人地升左呢

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-14 09:54 PM 發表
跳船繼續上演,睇嚟唔使好耐,全部退曬,阿岺太唔使再死撐落去,聞震可以摺埋,不過國安要繼續查,將一干人等拉上法庭再告,停班漢奸不停出入法院監倉

[頭條日報] 教協因政治形勢退出民陣工作及會議

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2021850/
聞屎黨仲話考慮緊,多數退啦,咪扮不割蓆。

引用:
原帖由 cool_stone 於 2021-3-15 10:29 AM 發表

教協咁落力推學生去死,之前都唔知收左幾多黑金
之前有爆過一啲開銷單,教協都有份收錢,又借個地址俾某些人、單位做落腳點之類,教協背後都係顛覆政府組織之嫌。

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-15 02:41 PM 發表

攞得唔好浪費
送俾姐姐當消夜
如果有贏多撈麫仲合心水,不過,我只見到有一叮。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-3-15 03:27 PM 發表

事實擺在眼前

美領事館2員工中招 籲美在港公民遵政府指引 消息:住帝景園3座
https://www.hk01.com/sns/article/599405

據報美領館2名職員初步確診 以外交豁免權拒絕隔離2021-03-15 13:12 來源:香港商報網
http://www.hkcd.com/content/2021-03/15/content_1255367.html
陳局長話依法辦事,咁會唔會向尾領館門前開檔呢

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-3-16 08:42 AM 發表
又講下同疫苗有關嘅事,中國出口好多疫苗比一些經濟落後嘅國家,中國唔收美元,要呢d國家用物品交換,廣州去年開始種植了許多黃風鈴樹種,其中好多就系咁樣換翻來架,呢段時間,廣州繁花似錦,靚到不得了啊!
黃風鈴樹好靚呀,原來交換回來,難得國家想到這種方法,可惜花期太短。還有粉紅色的,非常漂亮。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2021-3-16 05:24 PM 發表

佢哋係用最簡單易記的說話植入去普通人個腦內,等佢哋一想起政府或大陸就會想起呢D用詞,令人不知不覺咁潛意識上政府和大陸只係做呢D衰野。
3月15號帝景園驗到兩單,米分報話僅揪兩症。
不過,佢地未知係尾人。

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-3-16 06:06 PM 發表

終於來了,度吓時間打科興👍👍👍🥳
呢度應該位位都入到閘吧

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-17 05:18 PM 發表

去地只去文青黃點的,前幾日經過間西餐廳都正正常常但見到張林正英劃的符咒,行近D睇真係時運高個符咒寫左我好x鍾意香港,,真趴街
仲有擺菠蘿向門口賣。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-18 12:15 PM 發表

為哩位先生鼓掌
但我會影住哩班狗屎妓者,追訪返佢哋。
我睇左幾晚封區直播,記者問來問去都係想帶住受訪者,想佢地講強檢無用,擾民。但我聽到都係贊成和諒解,好隨和,除左果啲衰已完,黃貧道之外。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]