• 瀏覽: 564,965
  • 回覆: 27
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 ET0101 於 2021-2-26 04:40 PM 發表

海南......我的家鄉
係咪即係海南島? 我第一次同閨蜜坐飛機去玩, 就係去海南島😁

引用:
原帖由 happyfatcats 於 2021-2-26 04:37 PM 發表

我一陣要去大家樂幫人買嘢, 又睇下點😤
在大家樂等緊外賣, 見住四個年青人, 情願排住隊填紙仔,真係冇眼睇!

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-26 05:42 PM 發表

k11間餐廳已確診30人了,,今次睇下政府點收緊啦
咁多人唔肯掃碼,又未必填真資料, 香港邊有運行😤

group有個公務員朋友,反暴但討厭特首討厭政府, 佢話部門有幾個後生同事已辭職, 聲稱移民和去外國讀書.
按佢平日嘅言論,基本上後生都係黃, 而中年和老鬼就討厭政府, 只係講緊一個部門其中一組人咋喎, 咁嘅情況香港點會好😞

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2021-3-1 10:30 AM 發表

今朝荔枝角好多差佬巡邏🤪
多謝香港警察🤗

引用:
原帖由 wong7fai 於 2021-3-1 11:17 AM 發表

科興疫苗
私家醫生 list 出咗

透過疫苗資助計劃參與接種計劃的私家醫生/診所名單

市民可以自己選擇參與疫苗接種計劃的私家醫生及診所,直接與私家醫生及診所預約接種

透過疫苗資助計劃參與接種計劃的私家醫生/診所名單 https://www.covidvaccine.gov.hk/zh-HK/VSS
多謝資訊, 我打咗去診所問, 登記資料後等分到疫苗,再按先後次序通知打針😁

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-3-1 12:14 PM 發表

香港太多on9仔女,根本不可能回復到以往繁榮的日子,講白d,係已經爛乸晒,國安法只能令那些人渣仆街罪有應得,卻不能令那些壞腦白痴變番正常
絕對係!
今早黃同學又喺度揶揄政府唔買51口罩, 總之逢係政府做嘅都係迫害佢哋, 痴到冇得救

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-1 12:34 PM 發表

我今早7點幾行路返公司,大約個半鍾途經柴灣筲箕灣西灣河太古鰂魚涌,我感覺和平日差不多但好似穿藍衣多了(唔知係唔係心理作用)
我都改著深藍色喇
C9要顯瘦嘛, 黑色比佢哋騎劫真衰格😤

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-3-1 04:44 PM 發表

佢地已經係去到絕對既對"人"不對事, 只要係政府就反, 冇乜道理可言.
講同做反政府既事就會開心. 反之就周身唔舒服, 所以唔會做.
一個打疫苗whatsapp已經激到嗰幾隻和你x呱呱叫, 真係有病😁

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-2 11:02 AM 發表

係呀
三只松鼠零食、徐福記糖果
起蠟水、補牆膏、補牆漆都有走私來愚港
請問用邊間私集?

我用緊新世代, 只要三邊超100 cm就要計體積重, 試過買比較輕包裝大的物件計好貴運費😅

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-3-2 12:31 PM 發表

我知集運通常在東莞倉中轉,應該比官運慢幾日,但費用就便宜很多。
差不多時間, 我2.27同日安排官集和私集, 今午官集可自取, 5pm私集可自取😃

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-6 07:29 AM 發表

新聞見到黃之鋒腰纏鐵鏈,俾阿sir拖狗咁拖,嗰一刻有啲不忍,心唸佢父母見到哩個畫面,會有咩感受?
呢隻魔鬼有任何報應都係罪有應得嘅😡

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-3-17 01:00 PM 發表
呢排返緊新工作,暫時唔係好多重要事務,但係都做到少少甩碌.........

新帖嘛,要明天先有啦!
呢幾日忙於搬屋, 只可以零零散散咁睇post, 見到大叔預告明天開新舖, 點都要入嚟撐下場😛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]