• 瀏覽: 564,678
  • 回覆: 6
  • 追帖: 132
+368
支持,同埋西方想借疫苗試新方式mRNA.

其實等同拖全民大練蠱,mRNA有沒有如當初轉基因食物般,隱藏不為人知既後遺效果,真係短期內無人知..

加上新近發現中左新冠病毒後,有成20%男士精液居然無精子,25%精子量減少..
西方想用群體免疫,mRNA疫苗..

最後可能令白皮人種大幅減少.印弟安人復仇咀咒可能應驗...

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-17 09:30 AM 發表

相信短期內可以成事了。
香港唔做,旅行社可以和國內合作,在關口內或附近設疫苗注射處..

而家國內回港免檢疫,港人過關只係打疫苗再入境香港應該可行..

最好在西九高鐵站內中方管轄局注射..就更加方便...

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-17 10:02 AM 發表

有回鄉咭先有得打
冇回鄉咭唯有打廢水疫苗..但預左下半生要靠偉哥振雄風..

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-2-17 09:42 AM 發表

呢埸瘟疫,隱藏著"盎格魯·撒克遜計劃"陰謀,即人類人口減半計劃!
不過被中國借力打力..
盎格魯·撒克遜計劃本來想減滅有色人種,主力在中國漢族..

點知一個回馬槍,今次中招最多係歐美白人..
半白既拉丁南美人..
仲有擁有印歐白人基因雅利安人後代既阿三....

看歐美最初反應,背後真係以為新冠係專對付華人及東亞人種...

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-17 09:54 AM 發表

(一文二貼)
今次阿爺疫苗操作算是無意有心,無意是估唔到白皮咁不濟,做做隻疫苗都搞成咁;有心係當發現白皮搞成咁,阿爺當然食住上,所謂第三期報告,不就是白皮話語權吧!我隻野有用,點解我要跟你話語權 這場鬪爭,就係漁村活靈活現了出來了。漁村的下台階就係話佢地十二條友都係評審,所以無問題,笑死 投降國馬統領就直接開聲話中俄疫苗祗要申請,投降國就批,結果,中俄疫苗啋你都有味; ...
等睇未攪清楚就玩mRNA疫苗跟住又爆大鑊...

跟手急住要乞求傳統滅活疫苗...
邊個首先轉軚就有疫苗供應..
死都唔認輸就等住國運沉淪...

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-17 10:10 AM 發表

如果佢哋隻疫苗又貴又唔得的話
好難搞到(醫療外交)啊
疫苗成本反而廢水mRNA比滅活疫苗應該更低..產量更快

但關乎歐美藥廠既利潤,和廢水疫苗後期運輸處理好多麻煩野...

唔係剩係送俾你就用到,對窮國廢水疫苗引起既問題可能更大...

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2021-2-23 01:47 PM 發表

不用擔心! 這批一百萬針科興疫苗用完 下個shipment 即刻來貨  有國家的支持不會有問題
大家唔爭在等多一些時間,打科興拒絕復必泰..

等國家運多些科興來港..顯示港人真選擇...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]