• 瀏覽: 315,911
  • 回覆: 122
  • 追帖: 192
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-5 09:15 PM 發表

睇完個方案,已知阿爺今次做嘢好徹底,平靜日子不遠了
老實講,中央依家真係當左香港係新彊咁處理.....
班黃友去到英國會成為全球反中勢力的爛頭卒,佢地響出面會不惜一切去搞亂香港....
而黑暴趨向地下化甚至恐怖份子化,佢地分分鐘會有孤狼式突擊......
如果你的"平靜"意思話一切回復到2019年6月前,相信唔可能了......

班和你死已經將魔性浮左出黎,佢地只係響呢個時間發放唔到出黎而已......

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-5 10:53 PM 發表

如果問返現在新疆人民想以前的新疆還是現在的新疆,,我認識2個新疆人現在係新疆買乾果經銷全國,,,,疆獨真係命都不要的愚港無冷氣都死左啦,,,中央大立一定有全盤計劃的,,,我諗嚟度9成師兄姐不會這樣天真會回到2019年前的,但我覺得小日子還是有得過的,我係中國人,生活在香港
唉...打開了潘朵拉的盒子,班友已經無晒道德底線.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 054D 於 2021-3-5 11:37 PM 發表

香港現時問題根本就係同美國一樣,把精力放係非生產事務上,例如環保好重要,但環保不意味唔發展,保護動物好重要,但唔好有狗命比人貴的錯覺得。政治本身為眾人之事,偏偏泛民把民主制度,把中央國家視作假想敵攻擊生存,而非解決香港人真正的問題,以所謂沒有民主何來民生的膠論呃人。

冰封三尺非一日之寒,解決香港問題本身,其實香港要把香港人自己當人,以香港人總體利益出發,而非只係搞政治爭執,經濟發展不應以 ...
佢地見到十皮野月薪兼可以控制政府立法,個個就向呢方面發展.....

結果,搞內耗都搞左十幾廿年.......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]