• 瀏覽: 564,652
  • 回覆: 668
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 17-3-2021 20:58 發表

其實當時這些人有多無恥,自己係法律界人士什麼違法達義,什麼坐監人生更精彩,什麼武力解決問題,,,這些人教壞多少人
所以班人如果被判有罪,要坐10年監,也衹是罪有應得,根本唔抵可憐

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 17-3-2021 20:59 發表

有中央支持點會斷市,,現在封區都少了阿支阿左的聲音
咪得翻啲街道辦喺度唱獨腳戲,尻噏兩句囉

引用:
原帖由 hanE 於 17-3-2021 22:43 發表

我哋重供養緊呢條屎蟲😡😡😡
咪比佢玩埋呢個延任剩下嘅時間,下屈唔使旨意有得選

今日仲有一單成功覆核社會服務令,條友仲要未開始社會服務令,睇下入勞教、更新,還是教導所

[頭條日報] 少年刑毀新城市「喜茶」判社服令 上訴庭裁定原審原則犯錯下月判刑

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2025597/

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 18-3-2021 20:35 發表

唔坐班人唔識反思
呢啲都衹喺跟風嘅傻仔,最重要喺後面水人出嚟犯法嘅,即嗰班被拒保釋班人,一定要佢哋坐監

引用:
原帖由 扯旗幫 於 18-3-2021 20:58 發表

仲有一單,舊屋令果條茂利判左十三月,唔知吳氏豬扒要坐幾耐
吳氏🐷扒已經深潛多時,而段🐶欠警隊一個道歉

引用:
原帖由 ricebuket 於 18-3-2021 21:07 發表

哩排好多詐糊,真係判輕咗仲驚呀
坐過山車,明明上到山頂,突然跌翻落低谷

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 18-3-2021 21:12 發表

聽日又有幾條友申請保釋,,班趴街真係唔煩的
律師有糧出,班福佳又可以出嚟吹下風,暴下光

引用:
原帖由 geometric 於 18-3-2021 22:02 發表

我好想吳扒告得入,但吳扒第二日就改口話「聽人講」,隨時咁樣比佢甩到身....律政司可能要諗下計,睇下有乜野罪名可以大機率叉到佢,如果唔係好多人都會唔服;

另外,希望搵人訪問一些曾經公開撐話有新屋頂事件的人(特別是那班披着專業身份的「網紅」),問下佢地現在造謠的人已經承認造謠,佢地盲撐會唔會道歉?
🐷扒好似拉過入葵涌警署,唔知落咗charge未

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]