• 瀏覽: 564,685
  • 回覆: 56
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-6 07:29 AM 發表

新聞見到黃之鋒腰纏鐵鏈,俾阿sir拖狗咁拖,嗰一刻有啲不忍,心唸佢父母見到哩個畫面,會有咩感受?
係唔係呢張?

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-3-10 01:13 PM 發表
看來今年聞陣無機會再搞七一大龍鳳了
好可能以後都冇機會再搞反政府遊行

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-10 11:49 AM 發表

痴瘋好偉大架
帶埋一家大細周遊列國
游說全球支持佢爭取香港炆煮豉油
無佢爭取港人無豉油用架
仲要叻仔到在英國向獅子銀行示範什麼叫公義,我係英國政府都踢條攪屎棍走啦

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-13 07:42 AM 發表

咁有閒情逸致去做已完,呢班人在大學裡面,都唔會多花時間去做研究啦
玩下手佢地個份教材D紙已經變黃,D內容個個學期都一樣教到好似念口簧

引用:
原帖由 catcrystal 於 2021-3-13 12:53 AM 發表

細個果陣返鄉下拜山, 大家都係度裝香拜神, 有個表弟發脾氣唔拜, 仲係度講埋D衰嘢, 話佢唔信又未見過D祖先, 唔會拜D唔識既人
後嚟佢自己出咗去玩咗一陣, 就返咗屋企訓教, D大人去睇下佢先發現佢唔知幾時開始發高燒
D大人比咗退燒藥佢食, 等咗幾個鐘都退唔到燒, 諗住帶佢去睇醫生
有個親戚阿姑就話佢把口衰, 人哋拜神佢亂up嘢, 叫佢跪低同D祖先認錯
個表弟就死死地氣認咗錯, 結果過 ...
你地D祖先真係好靈

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-12 11:43 PM 發表

呢嚿雲識啲乜?教大學?燒膠樽、屎蟲泰又係教大學!可想而知而家愚港大學嘅水平係點!!
大學教授都分好多種,有D主力做研究教學其次,有D淨係對住D教材講理論,有D教之餘又會做研究生導師。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-14 11:20 PM 發表

你話係唔係搞笑呀,高尚住宅但個個驗完都攞一大袋野返屋企,其實有幾多會食
免費攞左又冇蝕底,食唔食另一回事

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-15 08:13 AM 發表

呢條褔佳都有今日,當日拍埋巫婆插政府,啲氣焰幾不可一世
兩個現眼報

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-15 08:20 AM 發表

查緊聞震,不代表其他關聯組織無被查緊,所以件事暴光先動蓆,已經太遲
教協咁落力推學生去死,之前都唔知收左幾多黑金

冇意中睇到影片(97年)後半部有肥佬黎同吳乜儀既BBC訪問,亦有學生訪問,個受訪學生對香港既前境好明顯97前已經對學生進行洗腦工程。
https://youtu.be/XDy-_i9o2Uo

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-16 12:19 AM 發表

所以我嗰陣去睇Yahoo其實係去睇正常市民點樣屌班黃屍!😁
佔中時fb既香港yahoo 新聞99.9%既留言係黃,連編輯都幫口串籃色留言,頂唔順最後unfollow 左個網頁

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-17 01:49 PM 發表

唔辭職,養住班議辦職員要俾糧支㗎,到時DQ咗claim唔返咪柯拔甩!佢醒呀,都係辭職止咗血先!🤭
冇得支糧一句話政府打壓咪得囉,黃人最叻姓賴同走數

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]