• 瀏覽: 536,373
  • 回覆: 6
  • 追帖: 168
報到

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 geometric 於 2021-2-18 09:08 AM 發表

放寬防疫措施首日 食客拒用「安心出行」拳襲快餐店職員
新冠肺炎第四波疫情持續數個月,政府日前放寬晚市禁堂食、二人一枱等限聚措施,由今日(18日)起生效,與此同時,政府強制食肆使用「安心出行」應用程式,要求食客進入時需掃描二維碼或登記資料,措施引起反彈。
今晨6時53分,有食客擬光顧黃大仙清水灣道45號彩雲商場地下一快餐店時,被職員要求使用「安心出行」應用程式或登記資料。有人拒絕並強行進入快餐店 ...
曱甴可能想整幾單暴力事件, 嚇侍應唔敢太強硬執行安心出行

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-2-21 08:54 PM 發表

兩大地主就係Sunday同四叔
Sunday 幾個沿鐵路商場, 都被曱甴搞

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-28 01:39 AM 發表

其實set up新office呢類工作,我工作咁多年已經做過幾次,最大鑊果次係一個超過200人嘅辦公室,搞咗大半年,都係一腳踢包辦,所以今次都唔算係咩難事。

而且set up咗個新辦公室後,我就會係新辦公室坐鎮,再有新工作要開展.......
祝大叔前途似錦, 工作順利

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-2-28 01:00 AM 發表

相信佢地簽咭找數,只要食肆提供呢啲資料比正苦,正苦再搵銀行,  咪一樣知道係邊個去過幫襯。問題係正苦會唔會行呢步
睇cctv 捉佢地出黎

想問下各位,如打科興, 會選擇疫苗中心打, 還是樓下私家醫生, 其實有咩分別?

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-3-16 05:42 PM 發表

去中心打, 打完有口罩送, 私家醫生冇

講真, 如果貪方便, 又經常係樓下睇開醫生嘅, 咪樓下打囉, 佢地勝在有你嘅病歷嘛!

我自己就揀左去中心打, 因為貪佢可以網上book, 任我慢慢揀時間, 同埋我相信如果真係出問題, 中心嘅醫護人員應該更熟悉點處理
Thanks, 口罩我有好多, 咁我會選樓下醫生😂😂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]