• 瀏覽: 565,092
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-25 09:44 PM 發表

仲有莊臣潔廁得
S. C. Johnson 和 Johnson & Johnson是兩間獨立的公司,沒有關連

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-25 11:48 PM 發表

S. C. Johnson 和 Johnson & Johnson是兩間獨立的公司,沒有關連
原來是兩間公司,唔該晒。

我剛剛用潔廁得,都清潔唔到坐廁的鹹水污跡。
(因為水箱波曲塊皮蝕左,水長流,搞到有黃色的水跡)

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2021-2-25 05:15 PM 發表
我今期都要交5百幾蚊,得兩個人用,你地點用電架?
最近WFH, 冬天兩個人用, 大約60 度電.
夏天大約 220至250 度

習慣睡前或出街前, 把WIFI、電器的拖版全關上電制, 相信有幫助.

引用:
原帖由 y98141 於 2021-2-25 11:11 PM 發表

我國軍科院陳薇團隊既新疫苗都上市了,依隻淨係打一針就搞掂
重有一隻..

國藥集團中國生物武漢生物製品研究所(下稱中國生物武漢所)今日(24日)透露,中國生物武漢所周日(21日)已向國家藥監局提交附條件上市申請,並獲得受理。
中國生物武漢所公布,新冠滅活疫苗接種後安全性良好,兩針免疫程序接種後,疫苗接種者均產生高滴度抗體,中和抗體陽轉率為99.06%,保護效力為72.51%。

https://www.hk01.com/即時中國/591468/新冠肺炎-國藥集團第二款滅活疫苗上市申請獲受理-保護率達72

引用:
原帖由 y98141 於 2021-2-25 11:11 PM 發表

我國軍科院陳薇團隊既新疫苗都上市了,依隻淨係打一針就搞掂
陳薇院士今日生日!祝生日快樂,身體健康!
為中國女性增光!

附件

Screenshot_20210226_010524_com.whatsapp.jpg(115.18 KB)

中大學生會居然唔係以社團條例或公司條例注冊,真係估佢唔到。

暴大變成咁確實使人失望。

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-25 11:55 PM 發表

原來是兩間公司,唔該晒。

我剛剛用潔廁得,都清潔唔到坐廁的鹹水污跡。
(因為水箱波曲塊皮蝕左,水長流,搞到有黃色的水跡)
果D係銹跡,因為鹹水都係透明無色

今晚睇下有咩可能去掉

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-2-24 10:42 PM 發表

經過黑暴
以後都不信美腳
只信袓國
無錯

引用:
原帖由 054D 於 2021-2-26 02:12 AM 發表

佢當自己係學校內其中一個部門咪唔駛囉......

段爺佢既縱容導致今日既果........

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-25 07:12 PM 發表

你唔使擔心,班黃💩曱甴,口中說不,身體最誠實,有錢有着數,私隱值多少💸
個個話因為私隱唔拎5千蚊卻贊成"不如派錢..."

原來派錢就令佢地放棄"私隱"?
佢地既良知乜只值5000?

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-26 07:07 AM 發表

果D係銹跡,因為鹹水都係透明無色

今晚睇下有咩可能去掉
我搞左好耐都係甩唔到
唔該晒🙏

段狗咁大膽

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-25 11:38 PM 發表

仲有稅單知你起邊度做野
買樓登記知你地址
車牌知你揸咗幾耐車
仲有身分證特區護照......😏😏
早幾年我在深圳上班,被稅局抽查,佢地有埋我出入境記錄,以爲人不知?唔好咁低B。

引用:
原帖由 054D 於 2021-2-26 02:12 AM 發表

這樣之前一直由暴大包底嗎,這樣國安法落實後暴大所有犯國安的行為段狗洗唔洗上身,去係暴大龍頭哦

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-2-26 07:37 AM 發表

早幾年我在深圳上班,被稅局抽查,佢地有埋我出入境記錄,以爲人不知?唔好咁低B。
師兄班妖孽真係底b無極限的,有時睇去地唔知好笑定好嬲,個個高分底能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]