• 瀏覽: 565,229
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-17 01:38 PM 發表

二萬果間係豪華雙層套房
barrett父子話
佢地間房us$300.....二千幾蚊平過半島㗎
有聽書 🤭👏👏

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-17 01:38 PM 發表

我又想知到,到時有幾多人交咗$5,000算數,唔上庭
最後答案,個個都交
仲有條必答題,大叔這貼支唔支持到聽日仲有不足300名額

引用:
原帖由 大叔5935 於 17-3-2021 13:00 發表
呢排返緊新工作,暫時唔係好多重要事務,但係都做到少少甩碌.........

新帖嘛,要明天先有啦!
支持大叔,我哋靜候明天發新帖

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-17 01:41 PM 發表

最後答案,個個都交
回短d可以多幾個😏😏

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 17-3-2021 13:38 發表

咖哩飯聞到燶味辭職求減刑
我都喺咁諗,所以睇下有幾多個會跟隊

引用:
原帖由 yuenyau 於 2021-3-17 01:36 PM 發表

班契弟轉玩文字,logo, 4字詞遊戲!
轉成<光時五一>, 香梘仁奸柚等等等。。。
個個都退下黎,只不過打散黎玩! 入侵立住宅立案法團潛伏系正苦,醫院, 教育局等等
等入到議會又玩過!! 
係喎,我外母個屋苑隻曱甴衰已完呢排真係搞緊業主法團喎,叫人千祈唔好選建制人入法團喎!🤬

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 17-3-2021 13:41 發表

最後答案,個個都交
可能大家要忍下手先,如果唔喺隨時爆帖

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-17 01:43 PM 發表

回短d可以多幾個😏😏
嘩,qq師妹都唔好得罪,好似大時代慳妹一樣發起惡上黎都好勁
qq妳打算今天整爆個貼呀

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-17 01:45 PM 發表

我都喺咁諗,所以睇下有幾多個會跟隊
現在我擔心美心越嚟越好生意,個個學蟲泰又食美心蛋糕又去美心集團的餐廳

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-17 01:20 PM 發表

唔知仲有幾多個還押緊嘅曱甴軀已完,會學咖哩犯咁辭職呢?我當然希望我嗰區隻曱甴,有樣學樣啦

[頭條日報] 范國威已辭任西貢區議員 稱還押期間無法履行議會職務

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2024136/
唔辭職,養住班議辦職員要俾糧支㗎,到時DQ咗claim唔返咪柯拔甩!佢醒呀,都係辭職止咗血先!🤭

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-17 11:10 AM 發表

趣聞一則,昨晚睇慌張西望(因老豆要睇),訪問一間幼稚院老師說校長攬用職權要他們做不是教學事情仲暗指校長拉扯小孩,,重點嚟啦這幾個教學搵黃議員仲包到自己恐怖分子一樣反觀校長光明正大,最頂隱訪問家長也支持校長,,,,,其實這些人點解唔報警而搵街道辦仲要搵傳媒,我歸納為搞事份子
我都覺得有D奇怪, 一間幼稚園有幾多老師? 帶口罩太陽鏡都好啦, 你個幾個人日日見住點會認唔到?
而且佢地真係著晒同一裝份, 口罩, 眼鏡, 睇落有D詭異. 駛唔駛咁呀?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-17 01:39 PM 發表

我個親戚(長者)就係睇完呢個節目即刻預約打👍🏻👍🏻
個節目曾志偉搞的,絕對有公益性....

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-17 12:30 PM 發表

恕我無知
我就唔係好贊成紀律部隊人員參與政治
保持中立好啲
我覺得...  

...佢地是在職紀律部隊  是政府的一員, 理論上是要支持政府,  無咩中立可言, 至於要否參與政治, 個人/ 非在職紀律部隊OK,

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-17 01:20 PM 發表

唔知仲有幾多個還押緊嘅曱甴軀已完,會學咖哩犯咁辭職呢?我當然希望我嗰區隻曱甴,有樣學樣啦

[頭條日報] 范國威已辭任西貢區議員 稱還押期間無法履行議會職務

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2024136/
佢擺明以退為進.....

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-3-17 01:53 PM 發表

我都覺得有D奇怪, 一間幼稚園有幾多老師? 帶口罩太陽鏡都好啦, 你個幾個人日日見住點會認唔到?
而且佢地真係著晒同一裝份, 口罩, 眼鏡, 睇落有D詭異. 駛唔駛咁呀?
最詭異話校長拉扯小孩其實好嚴重的,點解唔報警,我好憎D人唔報警反而搵媒體其實就係無證據

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]