• 瀏覽: 565,273
  • 回覆: 78
  • 追帖: 132
+368
繼續支持大叔,報到

YC細妹話"安心出行"apps會洩露私隱及行蹤📲,會有人監視,叫屋企人唔好裝,我即刻駁番佢點解上年會攞政府的一萬元💵💵,佢就話唔使登記資料,冇私隱問題,之後我再駁番佢,叫佢有本事就唔好用八達通,都會洩露行蹤,佢即刻冇聲出

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-17 09:21 PM 發表

又係果一粒字:蠢
冇分析能力因為蠢👉🏽👉🏽👉🏽學習不如人,理解能力不如人,所以個腦根本開發唔到
我信將勤補拙🤩🤩但前題係不能夠自以爲是

蠢+串77=曱甴
條formula好鬼正

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-18 01:45 PM 發表

佢地最大鑊係俾人知道用假apps行駛假文件,監都有得佢地坐......
就算拉到佢地,遇上啲狗棺又會用不同的理由去放生佢地

大家齊齊幫手,如發現黃店違規,即刻影低相,向1823或警方wechat篤佢地灰,等佢地日日俾食環和警方煩下佢地,睇佢地可以堅持到幾耐

我公司已經因應疫情,決定將原定27/2(六)舉行的annual dinner🍴暫時押後至1/4(四)晚,同時間會於下星期一lunch時間去酒樓食開年飯(會遵守政府的防疫規定每枱有1.5米距離及4人一枱)
入酒樓食開年飯,當然要嘟"安心出行"apps📱,睇下邊個員工唔嘟二維碼或唔登記真實的個人資料及入場時間,個位就是黃💩甲由員工,我諗到時老闆就會分辨到邊啲員工是正常人,邊啲是黃💩甲由員工,之後就會識做

引用:
原帖由 9wai 於 2021-2-19 07:48 PM 發表

師兄公司老闆是深藍?
係啊~我記得佢曾話過涼仲痕及油惠精宣揚港獨被DQ,是咎由自取

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-2-20 05:00 PM 發表

初出已經下載同入商場食肆會掃安心出行
嗰時成日得我一個人掃都唔會理人目光
終於等到大家一齊嘟啦
"安心出行"apps初推出時,我都是第一時間下載左,仲有我記得首次嘟"安心出行"二維碼就是在葵涌的九龍貿易中心(KCC)
而家嘟"安心出行"二維碼已經變成是日常的生活習慣,更方便及直接記錄行程,唔似啲YC要寫紙仔

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-20 11:02 PM 發表

之前無話開放晚市和要掃安心出行,安心出行得60萬下載,到今晚就有190萬了
剛推出時我話點解美心都無的掃,而第一次掃在郵局
腰兄,點樣睇到安心出行下載的人數

用"安心出行"去美心MX食早餐🍴😋😋,我仲見到啲黃💩甲由繼續填紙仔,填完入去食野,佢地嘅身體果然很誠實

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-2-21 01:15 PM 發表

今朝聽新聞, 話嗰個App已經有超過二百萬人次下載......
非常好,希望有更多人下載

睇完呢段片,真心幾好笑
https://www.facebook.com/106233430943450/posts/256379115928880/

我今日去左一間餐廳食lunch,亦掃左安心出行,我記得我前面個位都有掃到,之後排我後面嘅一對黃💩甲由情侶係度怒睥我
仲有我今日去圖書館借書,我想掃安心出行,俾兩隻黃💩甲由填紙仔阻住,幸好有職員攞個二維碼出來俾我掃,掃完之後兩隻黃💩甲由係度怒睥我

今日公司請飲茶,搭的士🚖由公司去石硤尾的酒樓飲茶,食完之後搭的士🚖返回公司,來回程居然都是上錯甲由的士🚖(一個戴黑口罩,著黑衫黑褲,另一個司機的車匙寫著"香港加油")

引用:
原帖由 ahlihaha 於 2021-2-22 07:46 PM 發表

師姐有冇用安心出行「嘟」的士車牌?
我是師兄
我當然有用安心出行"嘟"的士車牌

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]