• 瀏覽: 565,114
  • 回覆: 171
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-3-3 07:27 PM 發表

想拖延時間嗟.....

陣間搵律師又響度浪費時間.....
唔緊要,交還懲教署看管先,唔使急。

引用:
原帖由 y98141 於 2021-3-3 09:05 PM 發表

條傻佬認左衰lu
心有不甘,死雞撐飯蓋呀

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-3 10:09 PM 發表

我覺得蘇官衹是按程序比班漢奸繼續尻吹,最後都唔會批保釋。今日先有狀棍同蘇官講,可以先比有好大機會保釋嘅先行離開,等佢哋唔使留多24小時,但蘇官話都喺一齊宣布好啲,咁大家可以自己解讀下
你有你死,我要返屋企,好冇義氣呀!

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2021-3-3 10:56 PM 發表

當初的意氣風發,可想過今日

楊岳橋在開始補充陳詞前,向法官坦言不能想像作為大律師,「要喺呢塊玻璃(被告欄)後面向你陳詞」。陳詞期間,他一度哽咽,最後謂:「5年前嘅3月2號,我宣誓就任立法會議員,為香港人奮鬥;5年後嘅3月1號,我為自己自由奮鬥。」
唔為美國人奮鬥咪冇事囉

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-3 10:54 PM 發表

還有神舟五號飛船順利升空,楊利偉為我國第一位升空的太空人。楊利偉訪港時,有不少港人欲一睹他的風采。

昔日還未這麼政治化的時候,中港關係比現在良好得多了
有幸見過楊利偉,仲有好多位京奧金牌運動員。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-3 11:17 PM 發表

加多句,早知結果何必當初,,但他們真係以為可推翻政府的,,太睇小中央了
佢哋未必奢望可以推翻阿爺,但堅信美國佬會照住。

引用:
原帖由 ckm 於 2021-3-4 12:53 AM 發表

其實現在就好似新加坡咁,同你玩法律,今次就算告唔入,下次又同你玩過,你有經過錢同精神意志去玩,玩多幾次,佢哋唔駛坐監都自動收皮,國安經費係以億計,大把資源同你玩。
拉布呀?

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-4 08:12 AM 發表

佢哋以為佢老尾會為班漢奸,不適一切同阿爺開拖,但到今日班漢奸仍未知,自己衹是condom
都有盡力架,排哂人牆擋中央,算係咁。

引用:
原帖由 kane1101 於 2021-3-4 08:29 AM 發表

驚佢地唔死,踩多腳(勾結外國勢力)
通敵叛國擺埋上枱,真係肆無忌憚

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-4 08:19 AM 發表

跟住又可以有一段時間,幫襯青山道某小店購買物資
認明商標,提防假冒。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-4 08:52 AM 發表

星期一第一天開審比盡1千人都出動八國痾屎大人哦,,當晚警方發左42張限聚和口罩告票,,第二日好死都有2,3百人吧但原來好厲害得廿人,,,靠去地革命真係唔得去死了
只要做一日勢,俾黑媒影到墟冚場面就得,啲相可以無限loop,做到英雄義士有廣泛支持假象,日日搞party要皮費好無謂,有心嘅咪到場支援下囉,記得自備飯盒咪餓親。

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-3-4 10:55 AM 發表

有d有索開嘢,四日d低温症都無,老童頂引要睇醫生,飲橙汁,。
睇醫生係程序
唔怪得煙剷長毛見暈啦

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-4 12:05 PM 發表

成班好似俾訓導主任罰咁
無神無氣又無奈又無得發惡
哩班白皮鏡頭前扮和理非,咪又係一班顏色革命棋子。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-4 06:50 PM 發表

長毛賊今次又要再剪髮
死豬不怕熱水燙

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-4 08:08 PM 發表
15件可以保釋

[頭條日報] 【大拘捕】蘇官押後案件至5月31日再訊 15人擔保獲批32人須還柙

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2014206/
等睇批准保釋理據

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]