• 瀏覽: 565,320
  • 回覆: 209
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-2-24 10:41 PM 發表

大把王屎口講打外國疫苗
身體最誠實打中國疫苗都不小黃狗,誰要面癱
都係果句:復星引入得+政府認可我就有十足信心....

唔好咒人地打復必泰會面癱,咁講法同黃友又有何分別?

做人要有同理心,打邊隻都應該尊重......

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-24 10:42 PM 發表

餘咗嘅阿屎利肛,可以轉售比呆蛙,唔會嘥,可能仲有錢賺.........
呆灣自己想抱美國佬大腿,英國貨點會要?

引用:
原帖由 9wai 於 2021-2-25 12:27 AM 發表

已經有文宣叫YC唔好攞啦!
似係曲線多.....

正如當日有黃店叫"自己人"唔好做晚市....結果成堆連鎖黃食店咪又係大大個"安心出行"碼貼出黎.....

引用:
原帖由 054D 於 2021-2-26 02:12 AM 發表
中大學生會居然唔係以社團條例或公司條例注冊,真係估佢唔到。

暴大變成咁確實使人失望。
佢當自己係學校內其中一個部門咪唔駛囉......

段爺佢既縱容導致今日既果........

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-25 07:12 PM 發表

你唔使擔心,班黃💩曱甴,口中說不,身體最誠實,有錢有着數,私隱值多少💸
個個話因為私隱唔拎5千蚊卻贊成"不如派錢..."

原來派錢就令佢地放棄"私隱"?
佢地既良知乜只值5000?

引用:
原帖由 海霖 於 2021-2-26 09:04 PM 發表

當時睇到呢D新聞都有D驚愕,香港幾時變成咁嘅!
果段時間我真系唔多敢睇新聞,因為太多私了或黑暴欺負老人家的畫面,我再睇多D我驚自己會爆血管!
黑暴敗退,疫情是原因之一,而港區國安法嘅推出更是主要原因,更有專業、忠誠嘅香港警察!
感恩!
支持祖國!
支持香港警隊!
呢堆人依家爭住做BN(O)乞兒,更加令佢哋唔敢出來

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-26 10:08 PM 發表

我希望開返新屋領,成班漢奸送晒入去
做乜要俾班黃友有把柄亂作故仔?

引用:
原帖由 kylohk 於 2021-2-27 06:06 AM 發表

要真正平亂就要徹底消除班黃人嘅鬥志。問題就係中央會用咩手段同速度去做呢?

我喺yt發覺啲黃人成日話阿爺雷聲大雨點小,即係好多繼續想搞事嘅黃人就係博緊中央唔會將行動升級。班人唔係真係要逐巴逐巴被撼落去先識驚掛?

同時又唔明點解社會各界同大公司好多黃嘅高層要繼續用口罩(i.e. 51口罩)表達政見,宜家係黃人唔係應該低調啲咩?
老實說,果個"X世口罩"如果"實X"有得賣真係會有人唔知道係黃集團....
(有人話實X係黃店呢樣野都幾匪夷所思,經民聯俾匯愛口罩佢賣個喎)

唔係個個財團高層都得閒睇x登同呢度的...

引用:
原帖由 geometric 於 2021-2-27 12:15 AM 發表

我都認同8月是轉捩點,過了8月5日,佢地出盡力都做唔到大規模罷工後,已出現轉勢。也由於佢地知道轉勢,所以及後佢地班打手要加大暴力程度維持個勢。希望用暴力令警方執法時容易出錯,等佢地再有籍口發難。所謂的831,是一個佢地都心知肚明是謊言的謊言,只是為了立場,扮到信到十足而已。
鄧sir果陣剛上場,成個勢都返晒黎.....

引用:
原帖由 ckm 於 2021-2-27 11:26 AM 發表

坦白講,香港好多人根本無理會呢啲嘢,亦好善忘,以我所知,好多人真係唔知51口罩既背景,佢唔似黃口罩咁明顯,我之前都買咗一盒,係喺呢度先知呢間公司咩料,咁先唔再買啫。

好似我老婆咁,佢會鬧甲由,但佢不理時事,唔上香討,唔係我講佢聽佢係唔會知㗎
無錯,政府今日都話如果知道係有問題就唔會再載...

https://news.mingpao.com/pns/港聞/ ... 字樣「獨」口罩-財庫局-倘知含意不會用

引用:
原帖由 y98141 於 2021-2-27 10:30 AM 發表

真係要多謝曬班主張陣地戰既冷氣曱甴
事實證明,曱甴無腦
分分鐘有內滲去叫班傻仔集中.....

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-3-1 07:09 AM 發表

交易全電腦化,佢地唔知定無腦?
當年政府可以搵消防員入去交易所度查滅火筒去停市就得嗟....

港交所已經全自動對盤,依家響交廣裡面得番個殼,出市員都炒晒啦......

引用:
原帖由 y98141 於 2021-3-1 11:41 AM 發表

平時都搵開同一班,依家禁多人被捕,一時間搵唔到禁多臨記,霞姨都prep唔切d飯盒
得果百幾友咋?即係果40件被告各自帶兩個助理搞掂佢.....

果班成日話要"罷x"既和你死呢??

佢地應該可以逼爆深水步個喎........

引用:
原帖由 wong7fai 於 2021-3-1 12:16 PM 發表
班黑暴曱甴又搞事😡😡😡

警方緊急呼籲:
由於網上有暴徒號召群眾到西九龍法院大樓一帶聚集示威,並呼籲以攻擊性武器襲擊警務人員及市民,並會向公共交通設施作出破壞及堵路等行為。

警方對上述之行為予以嚴厲譴責並會全力緝捕所有犯法之人士。警方呼籲市民如發現任何可疑人士,或任何可疑物品切勿觸碰時,必須馬上遠離至安全地方,並立即致電警方報案熱線999或就近報案室,交由警方處理。

警方已派駐足夠警力戒備 ...
晒氣啦...班和你死個個爭住去英國,得閒理佢地......

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-1 12:19 PM 發表

根本好多人個衣櫃大部份都係黑色衫(包括我)
班曱甴揀黑衫做代表根本就係睇中呢點
等班黑媒拍到成街黑衫就話大部份市民支持黑暴
攪到我買衫都要揀灰同藍
所以真係唔好俾佢地騎劫左D口號同衣著.....

"香港加油"呢四隻字一向都係鼓勵醫務人員抗疫,但卻俾班黃友騎劫左...
(佢地本身係叫"香港人X油",但後來連"人"字果句都拎番出黎....)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]