• 瀏覽: 541,350
  • 回覆: 33
  • 追帖: 164
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-23 08:48 PM 發表

我問返我阿媽,去話個次我幾歲大人仔流這麽多血真係想去醫院的 ,但嫲嫲話用香爐灰就得,阿媽話真係用香爐灰壓住這左半粒鍾就無流啦,,,所以我懷疑這樣整到我蠢左,唔係我應該係人中龍來的
可能聰明咗你唔知呢

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
熱賣及精選
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-23 10:57 PM 發表

我個胞仲係度幾十年了,我老婆話我係包公,包公彎月我就滿月
因為你可以除時揾常俄
夠方便

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 神..六 於 2021-2-24 02:51 AM 發表

由於佢並唔覺得自已聰明左
所以即係事件令佢變得蠢左
正正反反
有道理

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-24 06:14 AM 發表

"並在社交媒體表達對英雄們的敬意。這其中也包括來自中國台灣的藝人歐陽娜娜和賴冠霖。

「謝謝你們的守護,致敬邊防軍人!」「大好河山,寸土不讓!」……這樣的表達真摯感人,但島內綠色媒體卻認為刺眼得不行。針對點贊戍邊英雄的台灣文藝界人士,綠媒們或冷嘲熱諷,或用聳動的標題來抹黑惡搞他們,酸溜溜又忿忿不平的樣子讓人哭笑不得。

兩岸同胞同屬中華民族,是血脈相連的一家人。對於老祖宗留下的家業,海峽兩 ...
香港媒體一樣係垃圾

引用:
原帖由 raycon323 於 2021-2-24 02:43 PM 發表

電子卷如只可以在香港消費, 會比派現金好, 免得那些加拿大人, 澳洲人, 英國人, 美國人, 返來香港拎錢走.
今次做得好好
消費卷只能香港用
不用比班去外國的仆街
大快人心

引用:
原帖由 kt1223 於 2021-2-24 03:33 PM 發表

如果八達通可以增值,響外國班仆街一樣可以領取$5000,再轉售給香港的親朋戚友。
外國可以增值8達通

引用:
原帖由 Yanie 於 2021-2-24 04:10 PM 發表

八達通 apps 內有個錢包
FPS 可以轉數入八達通錢包,然後p2p 畀親友。
原來係咁
不如直接比消費券
不在香港不能用
這樣應該最好

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-24 10:37 PM 發表

阿斯利康去到年尾先有既話相信到時真係會無人打......

未來都係靠科興做主力架啦,復星點都要死呢100萬劑復必泰過黎既......
大把王屎口講打外國疫苗
身體最誠實打中國疫苗都不小黃狗,誰要面癱

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-24 10:41 PM 發表

所以中國話有不明肺病的時候。尾蟈冇封關,冇隔離病患......什麼也不做,
因為佢哋知做乜都冇用,點解?自己知自己事,尾蟈就係病毒源頭,當時話係電子煙白肺病,流感。
經過黑暴
以後都不信美腳
只信袓國

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-24 10:42 PM 發表

餘咗嘅阿屎利肛,可以轉售比呆蛙,唔會嘥,可能仲有錢賺.........
都係好嘅出路
面癱送比你

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-24 10:46 PM 發表

即係以後只買國磚?
這是正常的

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-28 04:19 PM 發表

都話新冠病毒係「專治不服」,無限輪迴㗎啦!

又係輪迴嘅時候

引用:
原帖由 hanE 於 2021-2-28 06:19 PM 發表

而家應該都多咗嘞,後牲就真係坐慣係井咁心做井底蛙!
唔知美食團有冇得坐?

引用:
原帖由 hanE 於 2021-2-28 06:36 PM 發表

美食團通常係廣東短線(始終食在廣東),我跟過真係食到好似填鴨咁非常正👍!華東食都唔錯但唔覺有攪美食團,拾幾年前跟過華東團食得好差。
我通常問去食開嘅朋友
第一天通常唔多食得
第二天正到無朋友
好過香港5星級酒店
等可以去,下次影幾張相你就明

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-3-3 01:53 PM 發表

好,有我陪你。
唔食什麼呆垃圾?我都唔想食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]