• 瀏覽: 565,242
  • 回覆: 116
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 friendchanli 於 2021-3-1 05:06 PM 發表

會唔會諗多左,宜家叫口號都唔夠膽,搶犯睇戲就有。出呢D都係冷軍師,叫人衝自己鬆個班。
人哋在冷氣房數銀子,老點啲百痴仔。

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-1 12:04 PM 發表

蚵仔麵、蚵仔煎同阿給都係難食到嘔
唔明點解啲旅遊指南話去台灣必食
收左錢攞

我反而覺得佢哋豆漿,珍珠奶茶唔錯!

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-3-1 06:52 PM 發表

佢地位位都要俾5000元,現場估計都有300人左右,估計可以政府進帳150萬元,金主仲有冇咁多錢俾佢地
錢最實濟,又眾籌,速速磅唔好兩頭望

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-3-2 09:16 PM 發表

後者,謝謝
師兄
我去 Aeon living plaza 買左綠色嗰支,清左九成,非常好用,唔該晒🙏

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-2 09:15 PM 發表

這樣食的快就要跑多幾步走多幾轉山了
當年跑山,中午要食兩個飯

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-2 09:48 PM 發表

一哥有機,
我心目中有一個人選,可惜他年事已高,我諗機會不大了....外號沙皇,曾掌管暴大和教育界。做過高官,可惜他官場不算得志。

我諗很多師兄猜到我說的是誰了吧
King Arthur?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-3 11:07 PM 發表

我公司賓賓果邊有個好扮野女同事話佢地果邊暫時只有中國疫苗但係因為個brand係中國佢唔想打(我個心妖咗一下.....覺得佢真係好巴閉又有點歧視!大把人想打冇得打😒😒)....點知同一個會轉頭印印果邊同事話屋企人打咗中國疫苗乜事都冇,好好喎.....(印印總統都打左啦!)

😏😏笑死
你叫佢打賓賓生產嘅疫苗!

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-3-4 08:18 AM 發表

我覺得係做緊戲,但當中又有幾分真的,點都唔想坐監架嘛,又唔想無左官仔骨骨高人一等嗰個款。
可能想搏同情俾佢地保釋,之後潛逃去外國。
呢啲戲係做比外媒睇,可以比西鬼抹黒我國。

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-3-5 08:15 AM 發表

大舊石擺到明係地產商安排的鬼,相信中央都清楚知道,地產黨已經玩乸完,因為佢地正正係搞到香港民不聊生嘅罪魁禍首,賭王生前都講過,班地產商肥到連襪都著唔落,咁多年黎不停食人血饅頭,唔收佢地皮都天無眼啦
剛剛看完油管藍kol 之後;就彈左 綠帽和萍 出嚟反明日大魚,仲要出個經濟學磚家,真係死唔斷氣

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-3-5 05:45 PM 發表
今日,集體換衫囚衣,然後分批轉到其他收押所!

終于有底褲換啦。12145218
果然係,越打壓越強橫

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-5 09:27 PM 發表

其實我今次好感動的,等11號人大通過議程後,但今次不能喝酒因明天打疫苗而老虎也不在身邊,我好想唱歌唱祖國
我覺得呢個版本好聽👍

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Vnr-Njk9iKs" target="_blank" class="bburl">https://www.youtube.com/watch?v=Vnr-Njk9iKs</a>

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-5 10:55 PM 發表

歌唱我們親愛的祖國,從今走向繁榮富強
好感動

引用:
原帖由 celiacty 於 2021-3-5 11:17 PM 發表

好聽
希望國家繁榮富強

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-6 12:03 AM 發表

😂😂😂原來有底褲著,咁衆囚應該冇咁擔心嘞,咦?🤔醫生好注意個人衛生喎,同成個監倉嘅人撈亂底褲著!慘囉😫
唔著仲衞生。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-6 12:33 AM 發表

阿爺而家邊個都唔使俾面,擺明栓門打狗,夠泡就放牛過來。
已經反面,反對派亦從來沒有合作過,根本點做都無分別,咁不如打大力啲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]