• 瀏覽: 565,022
  • 回覆: 134
  • 追帖: 132
+368
支持大叔

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-2-17 05:38 PM 發表
YC細妹話"安心出行"apps會洩露私隱及行蹤📲,會有人監視,叫屋企人唔好裝,我即刻駁番佢點解上年會攞政府的一萬元💵💵,佢就話唔使登記資料,冇私隱問題,之後我再駁番佢,叫佢有本事就唔好用八達通,都會洩露行蹤,佢即刻冇聲出
因為見識過許志(安)+黃(心)穎(出行)衰咗

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-17 08:26 PM 發表
還好,有奔馳囚車及懲教飛虎隊專人接送,重犯先有嘅 禮遇
仲有之前已經享用咗新年加餸有雞食

引用:
原帖由 影瞳 於 2021-2-17 11:09 PM 發表
見話有假安心出行app
請問大家google play 安心出行係正版貨?(因為剛出時,見到有師兄師姐話google play打安心出行搵唔到)
驚唔小心下載左假野
直接去google play可以search到

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-18 11:54 AM 發表
黃畜曱甴拒用「安心出行」,唔緊要,最多繼續叫外賣或手動登記資料。
咁,打新冠疫苗要係「智方便」用電子針卡,佢哋又用唔用?攞住張列印嘅打針紀錄周圍走?定係決定唔打疫苗?
再進一步,將來返大陸都要用「健康碼」,曱甴又係唔用?咁就好了,唔駛撞到曱甴上深圳玩串77了。

阿爺玩連環拳,睇吓黃嘢曱甴拒絕得幾多次?
可以同你賭一串燒賣,如果日本要求有智方便電子針咭先可以入境,有九成曱甴會即刻登記同打疫苗

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-2-18 12:12 PM 發表

磚家一話可以緊急使用
科興咁短時間可以運來香港
証明國家一早已經預留俾港人
國家依然無放棄香港呢個忤逆仔
反國家嗰班人經時先睇清楚國家係點為我哋著想
感謝祖國

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-2-18 06:42 PM 發表

我覺得賭10串都得,哈哈哈🤣
小賭怡情
大賭創業興家

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-19 08:47 AM 發表

當然做戲做全套啦,我收線前話,妳做女人唔好這樣粗口啦(這個40歲左右女人真係幾句就有句粗口,但穿著又唔係mk的),唔講啦886
笑死人咩

引用:
原帖由 HK721831 於 2021-2-21 12:24 AM 發表

見到班廢老先氣憤!
尤其係777果班9官害到香港!
@大叔5935 請大叔出刀

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-2-21 05:40 PM 發表

果陣咪仲有單打劫廁紙,睇完都覺得好假根本就係唯恐天下不亂
打劫廁紙單 case 好好笑,個劫匪可能係同受害人做媒,但就被拘捕行劫罪

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-21 05:51 PM 發表

我都覺得係做妹的就係想拍底放上網,但唔知驚動左人報警,,真係on居無極限
好似係自己主動報警,受害人改口供話做戲就被告報假案,唔改口就告個做媒劫匪行劫罪,即係點都死

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-21 06:04 PM 發表

佢哋真係好多做謠
我識2姐妹yc話:「科興得咁少60歲以上數據
點解政府要risk 一d老人家打做白老鼠喎,點解冇人同d長者詳細解釋d疫苗係咩喎.....」😒😒
我問佢:「滅活疫苗有咗幾廿年仲有咩要再解釋?你細個打麻疹呀肝炎針呀年年打flu shot呀又有問得幾詳細呢?」
qq 真係好肯教YC

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-2-21 06:11 PM 發表

火兄有冇留意近期香討多了黑文宣反安心出行APP,科興疫苗及為國為民的解放軍將士,比早排多幾倍人手。

通常咁環境,大家出門就要特別小心了!
所以警方先有守城同閃避求嘅宣傳

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-21 06:23 PM 發表

噚日行過天瑞商場,有隻十靚歲天水圍曱甴關注組,喺度擺檔反安心出行,基本上無咩人理佢,我本來打算行過去小佢,但諗深一層,小完佢佢都喺會繼續開檔,萬一附近有人睇水,到時我會有危險又麻煩了警察,最後無理佢走人。

今日諗翻,其實可以遠處影佢相,wechat 比國安處
啱啦,Q住手揸住手機放胸前拍片,行過影埋樣再通報國安

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-21 06:27 PM 發表

同塲佢地又話
「冇一個地方嘅首長好似林太咁唔受歡迎去到負分」 咁我又好唔抵得問番佢「乜侵侵又好受歡迎咩?」
佢又窒住咗
川建國同志當然受歡迎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]