• 瀏覽: 16,787
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
+11
系統掠水圈👍曱甴受

黃血饅頭呢d真係食極都有
--所以做人就做人﹐唔好學曱甴

香港曱甴要幾智障有幾智障
唔智障都冇資格做曱甴

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-16 09:04 PM 發表
政治上腦嘅「黃絲」經常自吹自擂「黃色經濟圈」有幾掂,實際上就係俾「黃店」老闆當ATM咁撳,做咗「水魚」都唔知。近日,有網民喺連登發帖,指近年嚟好多「黃店」喺淘寶買貨後隨便印啲所謂「抗爭」文宣就可以大賣,可惜無腦「黃絲」照單全收,仲有「黃店」借賣高價盆菜嚟搵快錢,但供應商被揭有黑歷史之後「黃店」堅決唔換,仲反鬧網民。睇嚟「黃圈」食水真深,仲慢慢變成一個有系統嘅掠水圈咁喎。●香港文匯報記者 郭家好

...
好彩仲有  香港文匯報
踢爆曱甴嘅衰嘢﹐唔好出來害人

作文匯報最叻就係用假料加以作文

作文匯報請既人數學地理真係好差。 作文都唔識作
共回收問卷8189, 其中香港7820份, 廣東177份。 7820+177=8189😂
廣東不包括香港? 廣東177份

(8014對內地研發的新冠肺炎疫苗有信心/8189)x100%=96.9%😂 應該是97.9%

細個不讀書, 大個做作文匯報

初見  

祗要起個名﹐似曱甴﹐曱甴就會中咗邪咁低能到難以形容

毒果就中意老作

文匯冇作

黃店專呃黃人

這便是『惱羞成怒』

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-16 09:39 PM 發表
黃店專呃黃人
貪佢哋容易呃 智障

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-16 21:39 發表
黃店專呃黃人
你地識D 咩, 呢D 唔係呃, 係叫違法達義.

曱甴就係曱甴

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 16-2-2021 21:04 發表
政治上腦嘅「黃絲」經常自吹自擂「黃色經濟圈」有幾掂,實際上就係俾「黃店」老闆當ATM咁撳,做咗「水魚」都唔知。近日,有網民喺連登發帖,指近年嚟好多「黃店」喺淘寶買貨後隨便印啲所謂「抗爭」文宣就可以大賣,可惜無腦「黃絲」照單全收,仲有「黃店」借賣高價盆菜嚟搵快錢,但供應商被揭有黑歷史之後「黃店」堅決唔換,仲反鬧網民。睇嚟「黃圈」食水真深,仲慢慢變成一個有系統嘅掠水圈咁喎。●香港文匯報記者 郭家好

...
ED食概念,你唔明架啦

黃店 唔 違法達義, 唔通要籃店違法? 無可能.

黃店得到戴生既真傳..

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-16 09:50 PM 發表

黃店 唔 違法達義, 唔通要籃店違法? 無可能.

黃店得到戴生既真傳..
哩個曱甴頭坐完監再去坐過

死路一條嘅曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]