• 瀏覽: 4,449
  • 回覆: 53
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-2-16 08:31 AM 發表
佐敦南選民顯示他們的智慧
呢啲咪就係一人一票選出來嘅結果囉!今次好在區議會嚟添咋,今次可以消俾大家見到香港人嘅「智慧」去「民主選舉」係咩後果啦,如果係特首選舉選到維維,香港人就真係發達囉!全港年十八先開工👍😂

引用:
原帖由 BC0101 於 2021-2-16 06:42 PM 發表
on9嘅, 助理咪又係納稅人岀錢? 無端端叫班助理放咁多假糧又照岀, 你點管理啊。
識管理就唔使會考零分啦,佢連自己嘅人生都管理唔好,可以去管其他人同社區?

BTW,其實會考要攞零分真係有啲難度,我記得當年會考最後嗰科A Maths,考之前嗰晚車路士嚟咗香港,我去咗大球場睇冇溫過書,都出乎意料俾我合格,你話全部零分真係幾難😅

弱智人士

引用:
原帖由 韮王飯煮慈菇能 於 2021-2-16 11:30 AM 發表
油尖旺只得智障YC,黑社會選民。
非常認同👍👍油尖旺=黑社會的集中地😜

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-2-17 12:11 AM 發表

呢啲咪就係一人一票選出來嘅結果囉!今次好在區議會嚟添咋,今次可以消俾大家見到香港人嘅「智慧」去「民主選舉」係咩後果啦,如果係特首選舉選到維維,香港人就真係發達囉!全港年十八先開工👍😂
網絡區議員有 反對西洋菜街行人專用區復原都有 同網淫結婚又有

放甘耐假
屌到佢棵菜反唇

陳議員雖然明顯係弱智,但黃絲好buy,因為能夠完全徹底代表佢哋

垃圾選民選垃圾, 

引用:
原帖由 daniel_mk2 於 2021-2-16 12:59 PM 發表
我哋黃c 搵個弱智都唔搵建制 下屆又自動當選 你地吹咩
冇所謂,咁只係代表班小黃人弱智選民比弱智耳猿更弱智啫,冇人比鍾意show弱智嘅人更弱智!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]