• 瀏覽: 967
  • 回覆: 10
+2
日本福島縣以東對出海域當地時間周一(15日)晚上9時半左右,發生黎克特制5.3級地震。

咩事呀又震,5.3級都有

日本要出動自衛隊未
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210215/bkn-20210215210554092-0215_00992_001.html

希望唔係大野先兆...

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 09:16 PM 發表
希望唔係大野先兆...
應該同前幾日果單有關~
都係上次大野的餘震~

拉開天滅日共既序幕

希望冇事

叫李怡評論下

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 09:15 PM 發表
日本福島縣以東對出海域當地時間周一(15日)晚上9時半左右,發生黎克特制5.3級地震。

咩事呀又震,5.3級都有

日本要出動自衛隊未
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210215/bkn-20210215210554092-0215_00992_001.html
時辰到,奉勸大家今明兩年千奇唔好去日本,除非嚴命長。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 09:16 PM 發表
希望唔係大野先兆...
唔使希望,一定係大野,明年中之前必有大地震。

餘震啫, 定啲嚟~

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-15 09:25 PM 發表
拉開天滅日共既序幕
日本共産黨?日本共産黨反美反帝國霸權主義,ok喎。
你想講天滅美帝附庸小日本

附件

2020122900001_3.jpg(85.7 KB)

大家唔使驚, 自然現象吧了!

只要地球仍在轉, 只要各自星體仍在轉,地殼及地核的被拉扯的力量就不斷會變, 只不過係時大力又時細力, 板塊嘅移動就必定㗎啦, 日笨仔住喺板塊嘅邊緣, 預咗㗎啦, 所以日笨仔幾百年來點解咁想侵略別國值民係又得釋解!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]