• 瀏覽: 8,953
  • 回覆: 155
+6
港府早前預告,最快可於大年初七(18日)放寬食肆營業時間、美容院、健身中心等行業亦可獲重開,惟適逢新春令每日檢測量大減,

為吊而吊,繼續盲反

檢測擾民,政府無能,講到2047

到2047,大家一齊擁抱中華

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210215/bkn-20210215100945803-0215_00822_001.html

呢條女盲反人板

根本邊個話事最後結果都係咁,因為武肺係高度傳染病,只要一發生事就會拉好多人落水做隔離,所以不能怪佢

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 11:29 AM 發表

呢條女盲反人板
香港政府就唔會下台啦!仆街盲反妹可以選擇走呀!仆街。選擇做飛曱甴都系好選擇

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 11:29 AM 發表

呢條女盲反人板
𠝹ball鏈

刁民為反而反, 但又唔幫手清零.

戇屎屎出品必屬戇屎屎新聞。

呻淫工作
真小人以
爛蘋果 獨派 當之無愧
偽君子以
don't 謊失撚敗 暗反 以此為最。

英美人民就係話乜擾民,自由……搞成今日咁!

攬炒要復工?!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-15 11:28 AM 發表
港府早前預告,最快可於大年初七(18日)放寬食肆營業時間、美容院、健身中心等行業亦可獲重開,惟適逢新春令每日檢測量大減,

為吊而吊,繼續盲反

檢測擾民,政府無能,講到2047

到2047,大家一齊擁抱中華

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210215/bkn-20210215100945803-0215_00822_001.html
未比你開前就話乜都願做,做唔切檢測咪開遲一日。

引用:
原帖由 textxt 於 2021-2-15 12:32 PM 發表

未比你開前就話乜都願做,做唔切檢測咪開遲一日。
班刁民係咁, 要求人比佢地開翻果陣就話會配合, 到比佢地開翻就鬧擾民

講真。應對兵分幾路,有部份人可以交瓶就得啦。有部份可以上門收 有部份咁系系社區檢。。一個月檢兩次。如果單一條路 到時排隊都成兩三個鐘。一樣高風險

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-2-15 12:39 PM 發表
講真。應對兵分幾路,有部份人可以交瓶就得啦。有部份可以上門收 有部份咁系系社區檢。。一個月檢兩次。如果單一條路 到時排隊都成兩三個鐘。一樣高風險
同意
舊年農曆新年排口罩
今年農曆新年排檢測
唉…

主題標籤 #陳肇始
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]