• 瀏覽: 2,063
  • 回覆: 34
美國觀察完 這裡不是遊樂場呀福街

交會費

首先公開前年流感同電子煙肺炎數據先啦,再提供當時嘅肺炎樣本俾世衛研究,咁就係最高標準嘞!

香港12黑醫護磚家攔阻中國疫苗,堅持推港人打輝瑞,佢地接種當日,應帶埋佢地一家大細打輝瑞,唔打仆街死
留番正常香港人打滅活國葯疫苗

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-2-15 05:22 PM 發表
首先公開前年流感同電子煙肺炎數據先啦,再提供當時嘅肺炎樣本俾世衛研究,咁就係最高標準嘞!
你有你講,佢有佢毀滅證據。

祖國越嚟越有大佬本色🤗

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-15 09:26 發表
對於美國國安顧問蘇利文發表聲明稱,美國重返世衛,將以最高標準檢視世衛。中國駐美大使館發言人回應,希望美方能以最高標準自律,為國際抗疫合作作出應有貢獻。 駐美大使館發言人說,中方歡迎美方重返世界衛生組織

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2875000/2877696/49931946_401_1024.jpg

我國 ...
佢個國家根本唔知醜,話走就走,話嚟就嚟。你估你老竇開鋪頭咩 ?

講得啱呀,世衛成員國應該唔比老美返入嚟,唔係以為佢大撚晒,話走就走話返來就返來

美國入唔入世衛係美國同世衛既事,關中國咩事﹖
佢又想干預別國事務﹖

引用:
原帖由 ep905 於 2021-2-15 09:00 PM 發表
講得啱呀,世衛成員國應該唔比老美返入嚟,唔係以為佢大撚晒,話走就走話返來就返來
要老美清哂聯合國會費條數先啦

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-2-15 09:01 PM 發表
美國入唔入世衛係美國同世衛既事,關中國咩事﹖
佢又想干預別國事務﹖
世衛去中國查新冠肺炎又關美國乜事?又唔係成員國,仲指使美媒老屈中國,最後被世衛官員澄清打面,肉L酸到呢
不過黃人輸到底褲都冇,惟有希望老美老屈成功,攞番個尾彩可以去食牛雜慶功

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-2-15 09:26 PM 發表

世衛去中國查新冠肺炎又關美國乜事?又唔係成員國,仲指使美媒老屈中國,最後被世衛官員澄清打面,肉L酸到呢
不過黃人輸到底褲都冇,惟有希望老美老屈成功,攞番個尾彩可以去食牛雜慶功
咁下次美國話中國時,就唔好用「不容干預內政」做擋箭牌。

老豆教仔咁,你老尾醜唔醜?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-2-15 10:12 AM 發表
中國是WHO提供資金最多的國家,,反對糜蟈重新加人
更正,美國只係承擔會費最高國家,而實際係佢拖欠who會費亦係最多,2019年都未比,舊年柒兩舖連who都退出埋,就更加唔會比會費。

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-2-15 09:39 PM 發表

咁下次美國話中國時,就唔好用「不容干預內政」做擋箭牌。
你自己諗吓你講乜春先啦
世衛唔係屬於美國架,內乜政呀
美國世衛彈咗出嚟,仲想指手劃腳,呢D咪叫戇鳩囉,係懵人先唔明
香港臺灣屬於中國,之間嘅事就屬於內政
不過黃人唔會明,亦唔期望佢地明,因爲人一黃,腦便殘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]