• 瀏覽: 1,528
  • 回覆: 16
曾稱讚掟汽油的15歲少年被告是「優秀嘅細路」的裁判官水佳麗,今天(13日)在屯門法院少年法庭處理另一宗涉及刑事毀壞的案件時,指該案14歲的少年被告不是「優秀嘅細路」。該案的被告早前已承認3項刑事毀壞罪,指他於今年2月期間先後3次到區內的商店進行破壞。被告早前被還押,以等候多份報告,他於今天在屯門法院被判入勞教中心。

水佳麗早前審理15歲少年汽油彈案時惹來批評和大量投訴。該案的被告承認縱火和管有物品意圖損毀或損壞財產兩罪...

案件今天在屯門法院少年法庭處理,裁判官水佳麗(小圖)判少年入勞教中
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201113/bkn-20201113223643847-1113_00822_001.html

黃九品水姐雖然係好水...
但有時太過礙眼就令到自己尷尬啦。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-14 04:50 PM 發表
曾稱讚掟汽油的15歲少年被告是「優秀嘅細路」的裁判官水佳麗,今天(13日)在屯門法院少年法庭處理另一宗涉及刑事毀壞的案件時,指該案14歲的少年被告不是「優秀嘅細路」。該案的被告早前已承認3項刑事毀壞罪,指他於今年2月期間先後3次到區內的商店進行破壞。被告早前被還押,以等候多份報告,他於今天在屯門法院被判入勞教中心。

水佳麗早前審理15歲少年汽油彈案時惹來批評和大量投訴。該案的被告承認縱火 ...
自己生個細佬慢慢翻去優化啦
水皮官

引用:
原帖由 moyy 於 14-2-2021 04:50 PM 發表

水佳麗早前審理15歲少年汽油彈案時惹來批評和大量投訴。該案的被告承認縱火 ...
曱甴仔真係話佢好好水,點知今次咁黑仔...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-14 09:09 PM 發表

曱甴仔真係話佢好好水,點知今次咁黑仔...
依家一唔對路,律政司都會上訴,
違法曱甴暴徒要自求多福!

引用:
原帖由 mikemike7252 於 14-2-2021 08:22 PM 發表

自己生個細佬慢慢翻去優化啦
水皮官
黃九品真係噏得就噏

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-15 03:16 PM 發表

黃九品真係噏得就噏
有幾件撈埋辯護老狀嗰位...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-15 04:00 PM 發表

有幾件撈埋辯護老狀嗰位...
香港社會 是k型的

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-15 08:57 PM 發表

香港社會 是k型的
黃九品真係令人對香港司法制度....

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-15 09:20 PM 發表

黃九品真係令人對香港司法制度....
英國佬遺留落嚟的蘇州 屎

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-2-16 10:16 AM 發表

好快比國安法 搞掂佢

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-16 11:09 AM 發表

好快比國安法 搞掂佢
唔好睇小國安法

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-2-16 10:16 AM 發表

絕對認同...
係啲乃西狗仍柒柒下。

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 16-2-2021 11:45 AM 發表

唔好睇小國安法
乃西狗都有所顧忌

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-17 01:47 AM 發表

乃西狗都有所顧忌
近期黃九品都正常番啲。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-17 02:16 AM 發表

近期黃九品都正常番啲。
如果再放生 國安法一定除佢牌 冇得做法官

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]