• 瀏覽: 12,320
  • 回覆: 63
+5

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-14 02:26 AM 發表
【日本福島地震7.1級/印度神童/六星連珠】14歲「印度神童」阿南德(Abhigya Anand)去年曾預言,今年2月或會發生大災難,來到2月13日的今天,日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210213/437410567213289472640579.jpeg/lI4djg1w8TxPZ9gRZq0BhtZLwSdKvdknRCACBkQgAgY
印度小神棍,屎怱撞掍又中一掍!好肯嘢!

神童?

附件

18-19-18-018.jpg(61.72 KB)

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-14 10:08 AM 發表

太平洋又滋生輻射海產怪!!
魚生直送,港人至愛。

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-2-14 04:40 AM 發表
天佑日本🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵

每一位日本人都會平安渡過天災的
報應, 罪有應得! 我等緊日本沉沒

我預言佢好快收檔

呢個所謂 9up 神童已經夠 on9 啦,竟然重有人 on9 過佢,當佢神咁拜,真係痴 L 線  😀😀😀

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-14 10:08 AM 發表

太平洋又滋生輻射海產怪!!
哥C拉又要出動

信印度神童  不如信印度神油啦

如果神童係國內人 留言又即刻逆轉

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-14 02:26 AM 發表
【日本福島地震7.1級/印度神童/六星連珠】14歲「印度神童」阿南德(Abhigya Anand)去年曾預言,今年2月或會發生大災難,來到2月13日的今天,日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210213/437410567213289472640579.jpeg/lI4djg1w8TxPZ9gRZq0BhtZLwSdKvdknRCACBkQgAgY
又係吸條印度神油!

笑到收唔到聲

預言是否準確, 從來都係睇世人如何解讀,
不過如果話今次福島地震係預言中的話
我寧願相信緬甸局勢先係預言中
前者係天災, 後者係人為
更何況日本7級地震其實都好常見

一句模稜兩可嘅「今年2月或會發生大災難」, 由得啲on9仔自己對號入座.

就快有哥斯拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]