• 瀏覽: 12,303
  • 回覆: 63
+5
日本陸沉一半就係大災難~

7,8級對日本濕濕碎啦

引用:
原帖由 用人 於 2021-2-15 01:23 AM 發表

佢上年二月講左咩呢
佢講肺炎單野 話上年5-6月會突然消失
而家呢?
不過好神奇地冇人講

成日講條印度L做乜

連登班港燦網民?

又話二月十日有災難,乜都冇發生

日日都有地震

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-2-14 05:32 PM 發表
佢唔中嗰啲又唔提?
正常人性係咁荒謬

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2021-2-15 01:30 AM 發表

佢講肺炎單野 話上年5-6月會突然消失
而家呢?
不過好神奇地冇人講
電台 個大師 李x明 同冮x儀系節目話covid 一定係 2020 11月前 消失,咪一樣系新春開運濕9聯盟個節目亂9咁 up 🐷

日本地震有幾奇

引用:
原帖由 高大芳香的妹頭 於 2021-2-15 02:06 AM 發表

電台 個大師 李x明 同冮x儀系節目話covid 一定係 2020 11月前 消失,咪一樣系新春開運濕9聯盟個節目亂9咁 up 🐷
10個神人9.999個神棍
其實佢地咁講只係有sars 做參考
但又不學無術

病毒學一直都講一樣野
當一隻病毒係地區爆發(sars) 會突然消失
之後幾年到幾十年會係全球大規模爆發 (亦可能係變種後既病毒)

果班神棍只識突然消失果部份 唔識大規模爆發果班

如果講神人bills gate 係4-5年前就真係預計到會有病毒大爆發

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-2-14 11:15 PM 發表
咁叫大災難?

咁都有人話中先真正人類智商倒退大災難
如果他能估中幾年幾月幾日邊到發生咩類型災難,連續10次,毫無失誤,我信你,垃圾神童有冇甘既能力?

信印度神童?果然係阿染

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-2-14 04:40 AM 發表
天佑日本🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵

每一位日本人都會平安渡過天災的
731部隊

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/731部队

引用:
原帖由 slk2xx 於 2021-2-15 02:28 AM 發表

731部隊

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/731部队
Pray for Japan🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵

上天保佑,日本人民必然會安全渡過今次地震

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]