• 瀏覽: 15,211
  • 回覆: 123
+9
chiNa國最叻喇,話有6%經濟增長,大媽區個個有錢,日日叫香港人上大媽區!
但係奇就奇在二毛撚屌,藍屍閪仲要死留係香港,唔死閪上大媽區!
柒婆一家都是英國籍!潤腸雄,痰罐盅一家都是澳洲人!仲夠膽話愛國愛港!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 05:38 PM 發表
最好當然係祖國人人叫救命係得佢話冇事
不過有幾多係真就要考你邏輯思維
似係你考驗緊正常人嘅邏輯思維。。。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-2-13 08:56 PM 發表

如果蘇格蘭成功獨立,北海油田收入交還俾蘇格蘭國,嬰蟈就真正撲到貼地
家下油咁平,開一桶海油蝕一桶

估縮超過15%又破紀錄

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-13 05:25 PM 發表
英國真係慘豬豬囉,不過唔打緊,有民主自由,唔食飯都唔會肚餓。

外國傳媒報道,英國成為今年受疫情嚴重打擊的國家之一,該國預算責任辦公室預測,今年國內生產總值(GDP)料勁縮11.3%,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201125/photo/bkn-20201125224256952-1125_00842_001_01b.jpg?20201125224304
唔信,聽我fd 講 有好多工等佢做

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-13 05:25 PM 發表
英國真係慘豬豬囉,不過唔打緊,有民主自由,唔食飯都唔會肚餓。

外國傳媒報道,英國成為今年受疫情嚴重打擊的國家之一,該國預算責任辦公室預測,今年國內生產總值(GDP)料勁縮11.3%,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201125/photo/bkn-20201125224256952-1125_00842_001_01b.jpg?20201125224304
智障瘋中招未?

英國佬唔使驚!要人有人,要錢有錢!錢到之後重有人送外賣倒垃圾,手足無怨言,盡管用吧!God save the Queen!

人哋轉咗生意啦, 叫曬你香港啲人攞錢過去😅 大把資金啦

香港黃屍移緊民過英國救國,大銀把錢, 冇事嘅

唔緊要啦!亡國在即

曱甴去洗廁所

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 05:38 PM 發表
最好當然係祖國人人叫救命係得佢話冇事
不過有幾多係真就要考你邏輯思維
好大件事,廣州花街沒得行,只能去芳村花鳥市場買年花,大快活吃早餐,你系開心點?

小黃人快啲去你個祖國扶貧,

抵死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]